Spotkanie staroradiowców
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 6250...9374 posty
Spotkanie staroradiowców
Po terminie spotkania proszę usunąć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 125...249 postów
Re: Spotkanie staroradiowców
Witam.
Chwilę temu miałem przyjemnośc rozmawiać z organizatorem spotkania i podzielę się jego prośbą o wysłanie potwierdzenia uczestnictwa na podany w zaproszeniu adres mariusz.matejczyk@pl.oem.se , Informacja ta pomocna będzie w przygotowaniu odpowiedniej ilośći materiałów informacyjnych .Wstęp jest wolny !
pozdrawiam.
nikspol
Chwilę temu miałem przyjemnośc rozmawiać z organizatorem spotkania i podzielę się jego prośbą o wysłanie potwierdzenia uczestnictwa na podany w zaproszeniu adres mariusz.matejczyk@pl.oem.se , Informacja ta pomocna będzie w przygotowaniu odpowiedniej ilośći materiałów informacyjnych .Wstęp jest wolny !
pozdrawiam.
nikspol
Ostatnio zmieniony śr, 18 marca 2009, 15:32 przez nikspol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- 125...249 postów
Widzę ,że to nie tylko mój problem . Proszę o przesłanie SMS info. na Nr.48 602 749 445 /imie i nazwisko /.
-
- 50...74 posty
Adres nie działa - bo właściwy to: mariusz.matejczyk@pl.oem.se
Pozdrawiam
i do zobaczenia w niedzielę
M. Bryx
Pozdrawiam
i do zobaczenia w niedzielę

M. Bryx
-
- moderator
Ten weekend niestety spędzam w pracy.OTLamp pisze:Tak z czystej ciekawości, kto z forum się wybiera?
I po spotkaniu. Nasze forum było reprezentowane chyba przez 4 użytkowników (nie doliczyłem się więcej).
Oceniam spotkanie jako ciekawe i udane. Pierwsze prezentacje były poświęcone Telefunkenowi, przy czym były one ilustrowane bogato odbiornikami przywiezionymi przez uczestników.
Potem była prezentacja kolekcji odbiorników samochodowych
.
Można było też co nieco kupić na mini- giełdzie. Udało mi się kupić głośnik do Philipsa.
Poniżej kilka fotografii ze spotkania.
Oceniam spotkanie jako ciekawe i udane. Pierwsze prezentacje były poświęcone Telefunkenowi, przy czym były one ilustrowane bogato odbiornikami przywiezionymi przez uczestników.
Potem była prezentacja kolekcji odbiorników samochodowych

Można było też co nieco kupić na mini- giełdzie. Udało mi się kupić głośnik do Philipsa.
Poniżej kilka fotografii ze spotkania.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.