Lampy pójdą do kontenera, trafa menelia porozwala dla kilkuset gramów miedzi, książki i unikatowe czasopisma też zapewne wylądują w kubłach.
Bo w tych wyj****ch czasach wyrzuca się wszystko co ma jakąkolwiek wartość dla myślących "inaczej" jednostek, które zajmują się - zdaniem bezmózgich hołociarzy - "pierdołami i marnowaniem czasu na "bezużyteczne zainteresowania". Bo jak coś , q***, nie znosi jajek, nie sypie makiem czy nie daje mleka, albo nie sprawia ogółowi najprymitywniejszej przyjemności - to tylko warte "o kant dupy rozbić".

I nie będzie ważne czy będą to jakieś antyczne zegarki czy meble, stara porcelana, dziewiętnastowieczne dagerotypy, międzywojenne negatywy i zdjecia czy takaż prasa albo jakieś "zasrane szklane bańki": W Y ********Ć TO!!!!
Chyba, że sie da za to wziąść większą kasę - ale żeby wziąść za to tę kasę to trzeba mieć we łbie wiedzę a nie gównopodobny - przesiąknięty reality show czy mydlanymi operami albo zahukany hip-hopem, rapem czy techno - budyń!
Wiecie co, zaczynam się coraz poważniej zastanawiać nad sprzedaniem tego wszystkiego za bezdurno - niech przynajmniej kto inny ma z tego jeszcze pożytek - a mi jakiś grosz wpadnie - choćby na kielicha czy bak benzyny. Przynajmnie żal nie bedzie...
Wot - zasrane czasy i wydymany świat matolstwa, bambokultury i totalnego olewactwa... Wcale mi nie bedzie żal jak mnie szlag będzie trafiał - nasermater tym czasom i młociarstwu dla którego najważniesze jest "3P". Nasermater im!!!
180/120 ZoltAn
ZoltAn
:edit Romekd