Witam
Oglądałem ostatnio troche zdjęc i bardzo spodobał mi sie montaż na płytce wyposażonej w przelotowe oczka - takie jak na
http://www.glaswerks.com/cloneproject/a ... oards1.jpg
Czy takie oczka (jak to się fachowo nazywa?) można gdzieś dostać? I skąd wziąść płytkę na podstawę (można z laminatu oderwać miedź, ale trochę szkoda...).
pozdrawiam
marcin
"oczka" montażowe
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 100...124 posty
-
- moderator
Re: "oczka" montażowe
W sklepie szewskim, tyle że zazwyczaj bywają stalowe oksydowane (makabra z lutowaniem), a do takiego zastosowania najlepsze będą mosiężne.zorba128 pisze:Czy takie oczka (jak to się fachowo nazywa?) można gdzieś dostać?
Hurtownie materiałów elektrotechnicznych?zorba128 pisze:I skąd wziąść płytkę na podstawę
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
-
- 1250...1874 posty
Re: "oczka" montażowe: "pobielanie" stal
Trzeba je więc "pobielić".jdubowski pisze:stalowe oksydowane (makabra z lutowaniem)
Patrz post: Pobielanie stali i powłok niklowych "chińszczyzny"
Pzdr. ZoltAn
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
-
- 100...124 posty
Na pomysł ze sklepem szewskim sam wczesniej wpadłem, ale znalazłem tylko jeden, wyposażony w kilkunastoosobową kolejkę :) - dzisiaj idę jeszcze raz.
Przy okazji - zauważyłem kiedyś w komisie jakiś polski wzmacniacz estradowy (w kształcie a'la stół mikserski - niski, skośny) i chciałbym go kupić, ale na złość chyba sklep zlikwidowali - idę jeszcze dzisiaj sprawdzić - może przynajmniej jakaś karteczka będzie wisieć....
pozdrawiam
marcin
Przy okazji - zauważyłem kiedyś w komisie jakiś polski wzmacniacz estradowy (w kształcie a'la stół mikserski - niski, skośny) i chciałbym go kupić, ale na złość chyba sklep zlikwidowali - idę jeszcze dzisiaj sprawdzić - może przynajmniej jakaś karteczka będzie wisieć....
pozdrawiam
marcin