Wypasiona biblioteka

Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
Wincenty
125...249 postów
125...249 postów

Wypasiona biblioteka

Post autor: Wincenty »

___//--RS--\\___
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Re: Wypasiona biblioteka

Post autor: gsmok »

To bardzo ważny link. Od dłuższego czasu z niego korzystam - niestety transfer staje się coraz wolniejszy.
Awatar użytkownika
Matizz
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Matizz »

Cześć!
gsmok pisze:To bardzo ważny link. Od dłuższego czasu z niego korzystam - niestety transfer staje się coraz wolniejszy.
Ściągając tylko jedną książkę na raz bez problemu uzyskuję transfer na poziomie 60-80 KB/s
Na jutro powinienem mieć ściągnięte całe archiwum.

Jeśli ktoś będzie miał chęć na kopię na DVD to proszę o PW.

Pozdrawiam
Matizz
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: gsmok »

U mnie szybkość w godzinach rannych (przed 7:00) sięga 200KB/s, ale potem jest coraz gorzej i wieczorem spada nawet do nędznych 10KB/s. Tak czy inaczej zaparłem się wczoraj i ściągnąłem WSZYSTKIE!!! pliki do pobrania :) .
traxman

Post autor: traxman »

Podałem tego linka już we wcześniejszych postach. Trzeba tam zaglądać systematycznie, bo strona jest często aktualizowana i dorzucane są nowe skany.
To fantastyczne, stare książki, które nic nie straciły na atrakcyjności - one przekazują wiedzę, czasem łopatologicznie - nie da się ich porównać ze współczesnymi pozycjami, będącymi w większości przypadków tylko marnotrawstwem papieru.