Nieubłaganie zbliżają się wielkimi krokami święta Bożego Narodzenia oraz nowy rok 2009 więc wypada złożyć życzenia na tę okazję.
Z okazji tych Świąt życzę kolegom wytrwałości w tym co robicie,
żeby zdrowie i cierpliwość dopisywały,
Bożego błogosławieństwa na nowy rok dla Was i Waszych rodzin
oraz nowych lamp w ilościach hurtowych jak też nowych pomysłów na ich wykorzystanie!
Na koniec zdjęcie dla podkreślenia klimatu świątecznego
Życzę Wesołych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku 2009 oraz pomyślności w wymyślaniu, konstruowaniu i budowaniu nowych urządzeń, a także w serwisowaniu, ratowaniu i naprawianiu starych urządzeń.
Moja choinka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
traxman pisze:Serdeczne kondolencje dla wszystkich nieznoszących świąt
Przyłączam się Skręca mnie jak widzę te młode drzewka pościnane żeby ktoś mógł sobie coś powiesić - ciekawe gdzie teraz są ekologowie kiedy chodzi o polskie świerki i jodły a nie Ugabuga z Wysp Dziewiczych którego nikt nie widział a ponoć jest zagrożony przez nadmierne pierdzenie po grochówce...
Jeżeli już dotknięto tematu ekologów - utwierdzam się w przekonaniu, że to najgłupsi ludzie na świecie. Znam takich co siedzą na drzewie w obronie Rozpudy, ale w domku używają auta z pięciolitrowym silnikiem. Bo ich stać. A po za tym to odpowiedni prestiż takim jeździć.
Spokojnych Świąt i Najlepszego Nowego Roku.
traxman pisze:Serdeczne kondolencje dla wszystkich nieznoszących świąt
Tobie i Vaultowi złożymy życzenia na Noc Walpurgii.
A wszystkim pozostałym - niegasnącej pasji, samych "ruszających od pierwszego kopa" konstrukcji i obfitego zaopatrzenia w lampy we wszelkich rozmiarach, kształtach i kolorach świecenia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A gdzie tam! Ja jestem zwolennikiem małych mocy, mój najmocniejszy push-pull zbudowałem na 6P6S, "diabełki" mnie przerażają.
To zdjęcie znalazłem dawno temu gdzieś w sieci.
Beier pisze: Skręca mnie jak widzę te młode drzewka pościnane żeby ktoś mógł sobie coś powiesić - ciekawe gdzie teraz są ekologowie kiedy chodzi o polskie świerki i jodły
To nie jesteś na bieżąco,teraz ekolodzy(w TV i gdzie się jeszcze da) zachęcają do drzewek naturalnych,aktualnie twierdzą(?) ,że wytwarzanie sztucznych bardziej szkodzi przyrodzie.Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożonarodzeniowych.