ŻYCZĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2005,UDANYCH KONSTRUKCJI LAMPOWYCH I NIELAMPOWYCH,ZŁOTOUCHYM ŻYCZĘ WIĘCEJ ZDROWEGO ROZSĄDKU
I ja również dołączam się z najlepszymi życzeniami.
Niech te świeta upłyną w spokoju,zdrowiu i za pełnym stołem.
(jezeli ktoś chce moze być stół warsztatowy,ale rodzinka może mieć pretensję)
Natomiast Nowy Rok niech bedzie lepszy od obecnego.
Nie pozostaje minic innego jak również sie podpisać pod życzeniami przedmówców....
Zdrowych, wesołych i przede wszystkim szczęśliwych świąt Bożego Narodzenia, pełnego stołu, wigilijnego oczywiście (z tym że nie tylko ).
Niech nowy rok będzie lepszy niż ten mijający, także dla tych co słyszą więcej niż my .
Serdeczne życzenia pomyślnych Świąt, niech Wam dobry stary Mikołaj przyniesie dużo triod i pentod, pośrednio i bezpośrednio żarzonych, dobrze zasilanych we wszelakie prądy stałe i zmienne.
i ja takze się dołączam,a czego ja bym wszystkim życzył ? Ano złotówki ponad wszelkie potrzeby,aby nigdy wam jej nie zabrakło, a szczególnie na konstrukcjie waszych lampowych cudeniek
Sympatycznemu gronu miłośników wiedzy elektrotechnicznej retro wymieniającemu się swoimi przemyśleniami na naszym wyjątkowym Forum przesyłam Moc Serdecznych Życzeń Świątecznych i Noworocznych. Niech Wam lampy elektronowe nigdy nie zagasną...