Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
Kolejny dzikus wsadził komputer w wiekowe radio link . Uwaga! W procederze swym posłużył się stroną Tomka Szcześniaka oldradio.pl (na dole opisu przestępstwa jest link). Może Tomek powinien umieścić jakiś wyskakujący banner, który obwieszczałby że wandale są na jego stronie persona non grata?
Problemem była cena przeróbki i do niej nie doszło ale dostałem propozycję wsadzenia antaresopodobnego do (oczywiście wybebeszonej )lodówki.Swoją ,,szosą" budowlańcy,górnicy,lekarze itd. itd. żądającoraz więcej PLN a zleceniodawcy wyceniają takie dziwne roboty na -dziesiąt złociszy...
Młode łebki nie maja mózgu. Co to w ogóle za popier.... pomysł wsadzać komputer do starego radia? Debile jedne kuźwa Normalnie powinni ich wieszać za, nie wyrażę się za co. Wogóle im nie powinni komputerów dawać!
Przepraszam za te słowa pogardy ale to jest dla mnie nie do przyjęcia, tak jak koleś rozbebeszył dobrego Mazura i wsadził radio UKF (jest link w tym temacie). Z jednej strony pełen szacunek za wiedzę i pełna głupota rozbierać dobre radio.
Panowie i czym się denerwujecie.
Mnie bardziej denerwuje piękna znajomość j.polskiego.
(sam kiedyś miałem poprawkę).
Jak wymagać od młodzieży poszanowania historii jeśli
nie wymaga się poszanowania języka ojczystego?
Zawsze zodiak mi sie podobał... nie wiem co jest "ładnego" w tym wyświetlaczu cyfrowym... Oryginalna skala prezentowała sie dużo lepiej. Przecież jak ktoś go przestrajał mógł nie ruszać skali, no ale wiadomo..Bajer: Zodiak z wyświetlaczem cyfrowym
Ta cyfrowa skala z Zodiaka to tak naprawdę płytka kompletnego miernika odbieranej częstotliwości. Jest wykonana na układzie LC7265 prod. Sanyo i jest całkiem sprytna, gdyż oblicza częstotliwość sygnału odbieranego (AM i UKF) na podstawie częst. heterodyny. Taki moduł można znaleźć w jakimś starym, przeciętnym radiu samochodowym. Wobec tego naprawdę nie ma się czym chwalić wykonawca tej przeróbki