Odbiorniki KF z demobilu
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Odbiorniki KF z demobilu
Fugasi,a może chcesz to moje GDO ?,mnie już niepotrzebne,po co się ma dalej kurzyć.Jak tak to proszę na PW.
Grzegorz
-
- 250...374 postów
Chętnie przejąłbym pozostałości SG3S po "decokolizacji"
po co ma się marnować 

SP3MYT - zaraz piszę na PW.
MichałKob - "Pani ma mięso nie, pani Lewandowska? A ja mam cienką blachę! Może byśmy sobie zrobili parę sztuk konserw na zimę?"
Teraz pozostaje nam tylko znaleźć nieczułego posiadacza większej ilości SG3S i podzielić się łupem
MichałKob - "Pani ma mięso nie, pani Lewandowska? A ja mam cienką blachę! Może byśmy sobie zrobili parę sztuk konserw na zimę?"
Teraz pozostaje nam tylko znaleźć nieczułego posiadacza większej ilości SG3S i podzielić się łupem

_
- Matizz
- 625...1249 postów
- Kontakt:
Witamfugasi pisze:SP3MYT - zaraz piszę na PW.
Tu na aukcji kolejny raz się nie sprzedały http://allegro.pl/item321256499_rosyjskie_sg3s_.html
Może warto zapytać jaka będzie nowa cena.
Pozdrawiam
Matizz
kontakt - PW, mail - jezussm@gmail.com
-
- 250...374 postów
No patrz pan, ależ te SG3S nie mają obsadzonych wszystkich pinów w cokole! Jak więc podłączyć przez nie cewki do układu GDO z oscylatorem Hartleya i Colpittsa naraz? Przezorni, oszczędni Rosjanie