Strona niedostepna

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Awatar użytkownika
TooL46_2
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Strona niedostepna

Post autor: TooL46_2 »

W ciagu ostatnich kilku dni forum mi sie nie otwiera. Sytuacja trwa przynajmniej 10-20 minut i w tym czasie dostaje 404 -- zero kontaktu z serwerem. Po tych 10-20 minutach -- wszystko wraca do normy.

Inni tez tak maja? Czy to moze po mojej stronie jakies sie bzdury dzieja?
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
‎"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein

tomdrabas.com
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Re: Strona niedostepna

Post autor: Romekd »

W ciągu kilku ostatnich dni, w związku z kapryśną pogodą (wichurami) zaobserwowałem kilka wyłączeń prądu i Internetu (w różnym czasie). Problem z dostępem do sieci musiał wystąpić po stronie dostawcy, gdyż zauważałem, że w tym samym czasie następowała przerwa w synchronizacji połączenia zarówno na routerze łącza naszego serwera, jak i na moim prywatnym (traciłem dostęp do sieci, a na obu urządzeniach zaczynał migać czerwony LED). Przerwy nie były długie, ale mogły powodować czasowy brak dostępu naszym Użytkownikom do Forum... :( Być może podobne problemy występowały też u innych dostawców Internetu...:roll:

Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Awatar użytkownika
TooL46_2
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Re: Strona niedostepna

Post autor: TooL46_2 »

Dokladnie -- przerwy nie byly dlugie. Mam nadzieje, ze sytuacja sie uspokoi niebawem :)
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
‎"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein

tomdrabas.com