Chciałbym polecić możliwość regeneracji wszystkich typów potencjometrów stosowanych w odbiornikach telewizyjnych polskiej produkcji. Korzystałem wielokrotnie, jestem bardzo zadowolony, potencjometr wygląda jak nowy, jest montowana drukowana nowa ścieżka oporowa na tekstolicie, smary itd. W razie potrzeby istnieje również możliwość zamówienia nowego potencjometru typu SP, który będzie posiadał ośkę i ścieżkę oporową według życzenia tak jak było w TV. Renowacji dokonuje doświadczony pracownik Telpodu, która zna proces produkcyjny "od kuchni".
Pytałem i Pan Jan pozwolił na ogłoszenie na tej grupie, może komuś się przyda Priv-------> Jan Mazur https://www.facebook.com/jan.mazur.98837
Regeneracja potencjometrów
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Regeneracja potencjometrów
Czy jest plan świadczenia usług regeneracji potencjometrów stereo i quad od sprzętu audio; potencjometry Alps, Noble?
Re: Regeneracja potencjometrów
To już trzeba się kontaktować z Panem od regeneracji
Ja korzystałem z usług dotyczących potencjometrów polskiej produkcji, więc tylko o tym mogę tutaj powiedzieć.

Ja korzystałem z usług dotyczących potencjometrów polskiej produkcji, więc tylko o tym mogę tutaj powiedzieć.