stryker pisze:daniel22
dot=kropka
Strona jest na starym silniku PHP-Fusion ...
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile czasu zajęło by jej przebudowanie ;] a myślałem o tym dużo razy....
Ja puki co nie mam takich mocy przerobowych.
Więc jest jak jest
Jak użytkownik ma problem z nawigacją strony klika na :
http://unimor.net/infusions/site_map/site_map.php
CO do zdjęć wiesz... gdybym każdy odbiornik miał u siebie przez te lata to by były w dużej rozdziałce.
A tak to duża ich część pochodzi z aukcji i od ludzi ....
Co do zdjęć OK.
A co do przebudowy - może znaleźliby się ludzie, którzy by pomogli... ja niestety mogę jedynie poprawić stronę w paincie. Ale może ktoś tutaj zaoferuje pomoc? Albo na grupie unitromaniacy na FB, lub podobnych?
Ja nie mam problemu z trafieniem, gdzie trzeba, ale nie zmienia to faktu, że strona jest strasznie chaotyczna i czasem znajduję zupełnie przypadkiem coś ciekawego wśród rzeczy, które myślałem, że już oglądałem. To odpycha część ludzi, bo nie chce się na niej przebywać. Strona musi jakoś wyglądać, a nie być plątaniną zbędnych bajerów z początku epoki internetu i pomieszanych zdjęć. Mówię to z poziomu użytkownika, z takim wyglądem strona daleko nie zajedzie. Musi być chociaż podstawowy, przejrzysty podział, zamiast 150 kategorii i podkategorii...
Wysyłam na nowy adres parę listów, pójdą też nowe niedługo. Ale pomyśl nad przebudową strony, bo warto ją ucywilizować. W tej chwili jest jak biblioteka z ciekawym księgozbiorem, w którym ktoś poprzewracał regały, zjadł katalog, porozrzucał książki losowo na podłodze i umieścił Potop obok pozycji Gotuj z Kamilem Durczokiem.
Poszły maile na nowo.