Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Daj swoje logo, model nazwij Atom i będzie OK.Marvel pisze:Coś mam wrażenie, że Ty szybciej piszesz niż myślisz. Nie mam ochoty, żebyś dawał moje logo na zrobiony przez siebie wzmacniacz. Chyba, że mi go najpierw przyślesz do akceptacji.templiers pisze:Oczywiście jak zrobię wzmacniacz Marvela to też nazwę go Marvel bo to jego projekt i jego prawa autorskie.![]()
To tak, jakbyś sobie sam uszył buty i dał na nie logo Adidas.
Ja mam zdanie jak Painlust. Ważniejsze od szerzenia loga i firmy, jest szerzenie jakości, niezawodności i oryginalności. Wstawienie na wzmacniacz loga cudzej firmy jest dla mnie niedopuszczalne.templiers pisze:Zawsze można zrobić wzmacniacz Marvela i powiedzieć kiedyś znajomemu-tak to ta nazwa-to Marvel to zrobił,
a nie zakryć jego ciężką pracę jakimś innym logiem.
Mu chyba zależało by na rozprzestrzenianiu jego znaku towarowego żeby był znany na rynku.....
A masz zastrzeżony znak towarowy? Jeśli nie, to możesz sobie najwyżej pogwizdaćMarvel pisze:Coś mam wrażenie, że Ty szybciej piszesz niż myślisz. Nie mam ochoty, żebyś dawał moje logo na zrobiony przez siebie wzmacniacz. Chyba, że mi go najpierw przyślesz do akceptacji.templiers pisze:Oczywiście jak zrobię wzmacniacz Marvela to też nazwę go Marvel bo to jego projekt i jego prawa autorskie.![]()
To tak, jakbyś sobie sam uszył buty i dał na nie logo Adidas.