Atom 18W + Fender + FXloop + cabsim
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 9375...12499 postów
Re: Atom 18W + Fender + FXloop + cabsim
Była. Nie odłączałem zasilania od przekaźnika. Układ przełączania kanałów nie wprowadza brumu. Podłączenie pętli daje brum w obu kanałach.
-
- 9375...12499 postów
Wracam do tematu... niestety pokonany. Nie poradziłem sobie z brumem pętli lampowej. Zaślepiłem otwór na lampę i chciałem najpierw zamontować pętlę tranzystorową od kolegi THN, którą zawsze stosuję w swoich SLO, ale jak popatrzyłem jaką rzeźbę musiałbym znów wykonywać postanowiłem, że żadnej pętli w tym projekcie nie będzie... nie mam już serca do tego wzmacniacza. A właściwie to chyba nigdy go nie miałem...
Ponieważ taśma, którą okleiłem wzmacniacz uległa uszkodzeniu w kilku miejscach, a narożniki się poobijały rozebrałem obudowę i będę ubierał ją jeszcze raz. Nie mam na razie pomysłu w co.
Ponieważ taśma, którą okleiłem wzmacniacz uległa uszkodzeniu w kilku miejscach, a narożniki się poobijały rozebrałem obudowę i będę ubierał ją jeszcze raz. Nie mam na razie pomysłu w co.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 9375...12499 postów
Pomysł w co ubrać budę już jest. Cały czas będzie to militarny styl. Zakupiłem materiał, który stosuje się między innymi na stołeczki dla wędkarzy.
Materiał ten nie formuje się pod wpływem ciepła. Jakby był to pewnie na stołek wędkarski by się nie nadawał. Miałem dzisiaj oklejać, ale klej tapicerski mi się przeterminował i wróciłem do swojego SLO.
Materiał ten nie formuje się pod wpływem ciepła. Jakby był to pewnie na stołek wędkarski by się nie nadawał. Miałem dzisiaj oklejać, ale klej tapicerski mi się przeterminował i wróciłem do swojego SLO.
-
- 9375...12499 postów
Obudowa obita, ale nie jestem zadowolony... szczególnie na rogach tego wcięcia z przodu.
Jeszcze tylko przód i tył.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 9375...12499 postów
Projekt właściwie zakończony