Krzysztof_M pisze:I tekst "The plate of the GM70 is made from copper... "
Gdyby nie to, rze sa dosyc drigie te lampy i nie mam ich za duzo to osobiscie sprawdzilbym co i jak z ta anoda .
W kazdym razie, powracajac do tematu, GM70 swieci niezwykle pieknie.
Sorki za ot, ale mnie się czepiacie
Zdarza się najleprzym
Powracając do tematu chciałem zapytać, przy jakiej mocy zaczynają "świecić" anody?
Pozdro
O tak, zdarza się najlepszym
Świecenie anod zależy od modelu lampy, materiału z jakiego jest wykonana anoda, chłodzenia i kilku innych czynników o których nie pamiętam, lub/i o nich nie wiem
Co do literowki, to bardzo mi wstyd rzeczywiscie straszna. Ale to dlatego, ze najpierw bylo slowo "rzeczywiscie" pozniej uzylem backspace, ale widac za slabo Stad niezly babol wyszedl
Zoltan ma racje, mozna magnesem sprawdzic bez tluczenia
Tak oglądam fotografie lampek nocą... a może raczej w mroku - kwestia pomieszczenia udało mi się uchwycić trójcę EBL21, ECC83 i AZ1 w trakcie pracy w mroku szkoda tylko, że nie mam lepszego sprzętu do fotografowania... ale co tam Przedstawiam swoje zdjęcia są na nich EBL21, ECC83, AZ1, ECL86 i EM84
A to moje pająkowe radio lampowe Od lewej: EM84, PCF82, PCC88, EF95, 6Ż52P i neonówka. Całość właśnie odbiera Jedynkę. Parkiet podłogi tworzy ciekawe refleksy. Czas naświetlania: 15s. Układ oczywiście o wzmocnieniu bezpośrednim, niskie napięcie zasilania: 105V.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Walka murzynów była przyznam trochę specjalnie żeby nie było tak widać upośledzonego o obudowę ampa Dobre to że bez szaski a zero brumu - teraz jak poprawiłem zasilacz to w ogóle bomba wodorowa