Zaryzykowałem podanie ceny płytki skalkulowane dla ilości większej, niż pierwotne 20 sztuk i okazało się to słuszne, na moje szczęście
Kwestia trafa wyjaśniona, większość woli samodzielnie, zgodnie z moimi przewidywaniami.
TooL46_2 jest na specjalnych prawach, jako że inicjator przedsięwzięcia i musi biedaczek na codzień chodzić do góry nogami

, to jemu wyślę trafo ze swoich zapasów, ale kupować nie będę.
Czy zielone wyświetlacze wszystkim pasują, czy mamy zrobić kolejną sondę zielone vs. czerwone?
Oto obiecana wycena zestawów:
SPECYFIKACJA ZESTAWU A
Zestaw A zawiera płytkę z soldermaską, dwa zaprogramowane procesory.
Cena zestawu A: 29,00zł + 6zł wysyłka
SPECYFIKACJA ZESTAWU B
Zestaw B zawiera płytkę z soldermaską, dwa zaprogramowane procesory, elementy bierne z lekkim nadmiarem, w tym rezystory 0,1% 25ppm do DACa i przetwornika I/U, piny, złącza, dwa gniazda CINCH przykręcane do obudowy, DAC0808, OPA2604, podstawkę precyzyjną do wyświetlaczy i zwykłe do reszty układów, LEDy, pstryczki, wyświetlacze zielone, stabilizatory, enkoder Bourns, potencjometr cermetowy i całą resztę, bez transformatora, obudowy czy płyty czołowej.
Cena zestawu B: 83,70zł + 7zł wysyłka
SPECYFIKACJA ZESTAWU Z
Zestaw Z zawiera dwa zaprogramowane procesory, za karę zaokrąglone w ramach opłaty za programowanie

Cena zestawu Z: 10,00zł + 6zł wysyłka
Eksperymentować z moją maską na wyświetlacze i LEDy będę w drugiej połowie tygodnia, jak przyjdzie do mnie błona klejowa 3M, potrzebna do połączenia filmu z filtrem. Wstępnie wyceniam ją na 3zł, jeśli ktoś chce, będzie mógł dopłacić jak wyniki okażą się pozytywne. Folia/naklejka nie wiem, czy powstanie, okaże się po eksperymentach z maską.
Proszę rozważyć finalnie, kto na co się pisze i deklarować się. Ponieważ koszty płytek i elementów do 20+ zestawów są niebagatelne, będę prosił o wpłaty należności, może być bez kosztów wysyłki, na konto jak najszybciej - bez tego nie ruszę z zamawianiem płytek i elementów.
Koszty wysyłki + ew. pieniądze za maskę lub maskę + naklejkę dopłacicie przed wysyłką, jak wszystko będzie gotowe
Pozdrawiam
Staszek