Marcello i Pluto - pięknie to napisaliście i pięknie pociągnęliście ten wątek w rejon sentymentalny. Też się wzruszyłem, zwłaszcza przy Marcello. Dla mnie również każdy grat (choć prawie nic nie mam, a to co mam to najdalej z lat 70.) jest przede wszystkim pamiątką po czasach i po ludziach. Póki nikt nie skonstruował działającego wehikułu czasu, pamiątki trzeba zbierać.
"Wehikuł czasu - to byłby cud..."
Polskie radia ... i ich ceny ...
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 625...1249 postów
-
- 3125...6249 postów
-
- 100...124 posty
- Lokalizacja: Liverpool/Merseyside/Lancashire/UKD52/North West England/53°25N 3°W
To mogła by być prędkosc pod świetlna nawet,ale byśmy dłużej lecieli...
/ Wyobraż sobie super nowoczesny statek kosmiczyny w nim specjalny "antyczny" pokój do odsłuchów na żywo tych audycji,,, jak akurat się na jakąś spóżnimy to nic poleci sie dalej i sie ją złapie ...
W tym pomieszczeniu piękny Natawis (mej fajwryt
) ... ( Elektrit taki łoreklamowany fuj
)
Czarna jak kosmos kawa,muzyczka sączy się z głosnika cichutko... a my płyniemy jako łowcy fal ... dookoła planety szaleją ... tu spokój i cisza
CIIIIIIIIIII nie przeszkadzaj ... słucham ...

/ Wyobraż sobie super nowoczesny statek kosmiczyny w nim specjalny "antyczny" pokój do odsłuchów na żywo tych audycji,,, jak akurat się na jakąś spóżnimy to nic poleci sie dalej i sie ją złapie ...
W tym pomieszczeniu piękny Natawis (mej fajwryt

Czarna jak kosmos kawa,muzyczka sączy się z głosnika cichutko... a my płyniemy jako łowcy fal ... dookoła planety szaleją ... tu spokój i cisza
CIIIIIIIIIII nie przeszkadzaj ... słucham ...

Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
-
- 125...249 postów
-
- 2500...3124 posty
-
- 125...249 postów