Zmiany w Kąciku Audiofilskim
Moderator: gsmok
-
- 3125...6249 postów
Re: Zmiany w Kąciku Audiofilskim
Chęć dołączenia do Grupy istniejącej na Forum każdy zgłasza sam w swoim profilu. Ja tylko zatwierdzam. Nie mieszam nikomu w jego profilu użytkownika.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 3 posty
Witam
W którym miejscu w profilu ustawia się przynależność do kącika audiofilskiego ??
Sprawdzałem i nie ma takiej funkcji w ustawieniach.
Z góry dziękuje.
W którym miejscu w profilu ustawia się przynależność do kącika audiofilskiego ??
Sprawdzałem i nie ma takiej funkcji w ustawieniach.
Z góry dziękuje.
-
- 10...14 postów
Witam.
Klikamy po kolei:
Panel użytkownika -> Grupy -> Członkostwa i wybieramy żądane grupy.
Pozdrawiam,
Grzegorz.
Klikamy po kolei:
Panel użytkownika -> Grupy -> Członkostwa i wybieramy żądane grupy.
Pozdrawiam,
Grzegorz.
-
- 20...24 posty
Witam. Mam pytanie - jaki jest czas pisania postu??? Mam tochę lat więc piszę powoli. Post nie wchodzi nawet w kopię roboczą. Pozdrawiam Elkana.
-
- 3125...6249 postów
Najlepiej napisać post w jakimś najprostszym edytorze, który nie zawiera znaków formatowania (Notepad) i metodą schowka wkopiować go do pola wypowiedzi.
Pozdrawiam
-
- moderator
Witam.
Mnie często się zdarza, że podczas pisania odpowiedzi coś nieprzewidzianego odciągnie mnie od komputera i posta będę musiał skończyć i wysłać dopiero po kilku godzinach. Wykształciłem więc w sobie pewne nawyki, by nie tracić czasu na ponowne pisanie całej wypowiedzi od początku...
Pozdrawiam
Romek
Można również pisać od razu w oknie nowej wypowiedzi, ale przed wysłaniem postu należy koniecznie zaznaczyć cały tekst (przeciągając po tekście myszką z wciśniętym lewym przyciskiem), a następnie zapisać zaznaczony tekst w pamięci komputera przez naciśnięcie przycisków "Ctrl" i "C" (funkcja kopiuj). Po czymś takim jeżeli próba wysłania wiadomości nie powiedzie się, gdyż np. w międzyczasie nastąpiło wylogowanie użytkownika z "Triody", albo chwilowo straciliśmy dostęp do Internetu, albo wystąpiło inne nieprzewidziane zdarzenie, to zawsze będzie można po ponownym zalogowaniu się na Forum i otworzeniu odpowiedniego okna wkleić tekst z pamięci komputera, przez naciśnięcie przycisków "Ctrl" i "V" (funkcja "wklej"). Takie działanie pozwoli również zapisać wypowiedź w oknie notatnika, gdyby "Trioda" z jakiegoś powodu uległa w międzyczasie awarii...elkana pisze:Mam pytanie - jaki jest czas pisania postu??? Mam tochę lat więc piszę powoli. Post nie wchodzi nawet w kopię roboczą.
Mnie często się zdarza, że podczas pisania odpowiedzi coś nieprzewidzianego odciągnie mnie od komputera i posta będę musiał skończyć i wysłać dopiero po kilku godzinach. Wykształciłem więc w sobie pewne nawyki, by nie tracić czasu na ponowne pisanie całej wypowiedzi od początku...
Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .