tszczesn pisze:
Nie. To forum nie jest państwowe, jest prywatne. Właściciel może sobie ustalac takie reguły jakie chce.
Forum nie tworzy prywatny właściel a forumowicze

Jeśli się tego nie rozumie to właściwie można zamknąć dane forum.
Ja mogę płacić składkę na serwer

i stać się normalnym współudziałowcem życia forum, które - koniecznie musi być praworządne i koniecznie musi mieć jasny sztywny regulamin usuwania postów w niebyt. To co ja napisałem dla Właściela jest zbędnym obciążeniem serwera a dla mnie to czas poświęcony dla JEGO forum za darmo, czasem merytoryczny czasem nie.
Cenzurowanie postów PRZED wyświetleniem NIE pozowoli określić czy faktycznie post USUNIĘTY był tego wart!
Jedynie sensowne jest wysyłanie WSZYSTKIEGO uznanego za śmieci do dostępnego śmietnika z terminem ważności aby była JASNOŚĆ tego co zostaje usunięte co nie

bez wyjątków z usuwaniem w niebyt itd.
Pamiętacie Dziennik Telewizyjny? a jaką mamy teraz różnicę? na antenie były tylko informacje zgodne ze światopoglądem partyjnym. Część forumowiczów żyła w tamtym systemie i dobrowolnie godzi się na takie metody? APOKALIPSA!
Nie róbcie Panowie cenzury, zróbcie śmietnik, wpiszcie date ważności w śmietniku.
Gdzie indziej bym tego nie pisał bo by mi że tak powiem powiewało, a Triody mi szkoda.
A na końcu dopiszę jeszcze coś humorystycznego co mi się jakoś przypomina gdy myślę ostatnio o Triodzie.
Mleczko na jednym z rysunków uwiecznił nagiego gościa, przed nim stół, flaszeczki, ciasteczka i on mówi do telefonu "przygotowałem orgię ale nikt nie przyszedł"