Czego słuchamy
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Czego słuchamy
Santana też ma byćmegabit pisze:W lipcu (wstępnie 9 lipca) 2011 w hali Ergo Arena w Gdańsku zagra Ozzy Osbourne
Wreszcie jakaś sprawiedliwość i nie trzeba jechać 300km na fajny koncert

pozdrawiam,
Paweł
Paweł
Też mi sprawiedliwość. A gdzie grał Clapton 3 lata temu? A co w miedzy czasie było w Poznaniu poza Stingiem? 

http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
A gdzie grają zazwyczaj wszelkiej maści Metaliki, Maideni (w tym roku na Sonisphere), Deep Purple i inne ? Gdzieś tam na południu lub w Warszawie.KaKa pisze:Też mi sprawiedliwość. A gdzie grał Clapton 3 lata temu? A co w miedzy czasie było w Poznaniu poza Stingiem?
Na Klapka niestety się nie załapałem.
A no i był u nas lady gaga

No Poznań faktycznie za dużo nie miał

pozdrawiam,
Paweł
Paweł
Mam nadzieję że będzie to dobrze wydane 145zł (w sumie 290traxman pisze:Bylem w Katowicach, polecam dwie godziny "prawie" Pink Floyd.

Andrzej
-
- 250...374 postów
Witam.
Pierwsza płyta pana Leslie W. to rok1969,miała tytuł "Mountain".Jego zespół o tej samej nazwie ówcześni "znafcy" tematu określali mianem"Cream dla ubogich".Jak dla mnie najdziwniejsze jest to jaki czad wydobył z balladek Bobka D.
Zresztą jest to jedna ze 154 moich ukochanych kapel.
Pozdrowienia.
Andrzej.
Ps .Właśnie oglądam DVD Michała Jelonka -rewelacja,płyta jest piękna ale koncert -szczękopad.
Pierwsza płyta pana Leslie W. to rok1969,miała tytuł "Mountain".Jego zespół o tej samej nazwie ówcześni "znafcy" tematu określali mianem"Cream dla ubogich".Jak dla mnie najdziwniejsze jest to jaki czad wydobył z balladek Bobka D.
Zresztą jest to jedna ze 154 moich ukochanych kapel.
Pozdrowienia.
Andrzej.
Ps .Właśnie oglądam DVD Michała Jelonka -rewelacja,płyta jest piękna ale koncert -szczękopad.
Woodstockowe DVD?abohdziewicz pisze: Ps .Właśnie oglądam DVD Michała Jelonka -rewelacja,płyta jest piękna ale koncert -szczękopad.

Jakby kto był zainteresowany, to w ma koncert w Blue Note w Poznaniu 13 marca 

-
- 250...374 postów
Witam.
Dzięki za podpowiedź,w Gdańsku Jelonek będzie grał 13 lutego.
Obrazki faktycznie-z Przystanku,jak zobaczyłem w sklepie to nie oparłem się pokusie i nie żałuję.
Pozdrawiam.
Andrzej.
Ps.Fanom Mountain polecę zespół Przemęczony Muł,po ichniemu Gov't Mule.Szczególnie pierwszą płytę z1995 roku,o tym samym tytule.Ja odleciałem po pierwszym utworze i 10 sekundach drugiego .Powalająca energia grania.
Pozdrowienia z Gdańska.
Dzięki za podpowiedź,w Gdańsku Jelonek będzie grał 13 lutego.
Obrazki faktycznie-z Przystanku,jak zobaczyłem w sklepie to nie oparłem się pokusie i nie żałuję.
Pozdrawiam.
Andrzej.
Ps.Fanom Mountain polecę zespół Przemęczony Muł,po ichniemu Gov't Mule.Szczególnie pierwszą płytę z1995 roku,o tym samym tytule.Ja odleciałem po pierwszym utworze i 10 sekundach drugiego .Powalająca energia grania.
Pozdrowienia z Gdańska.
Tak, Gov't Mule znam-odjazdowy zespół, no i mają przecież wspólną płytę.....
Andrzej
Andrzej