Dziwne doświadczenie

Problematyka audiofilska oraz zagadnienia dotyczące NIELAMPOWEGO sprzętu audio.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Awatar użytkownika
Adam Myslinski
250...374 postów
250...374 postów

Bledy schematu

Post autor: Adam Myslinski »

conris pisze: Nie jestem tak wytrawnym lampiarzem abym znał tajniki próżni.a powrót do lampowej przygody traktuje w kategoriach "zajmującej fizyki"
Mam nadzieje, ze te ewidentne bledy ze schematu usunales montujac wzmacniacz. (Dodatkowo przedziwnie polaczone gniazdo wejsciowe). Grafika schematu wyglada mi na "Radioamatora", az mi sie nie chce wierzyc, ze redakcja puscila kiedys do druku takie knoty.
O pierscieniach nie bede sie wypowiadal, bo nie potrafie.
Pozdrawiam

Adam
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Ile kosztuje taki jeden pierścień?
conris
75...99 postów
75...99 postów

Post autor: conris »

cytat "Mam nadzieje, ze te ewidentne bledy ze schematu usunałes montując wzmacniacz. (Dodatkowo przedziwnie polaczone gniazdo wejsciowe). Grafika schematu wyglada mi na "Radioamatora", az mi sie nie chce wierzyć, ze redakcja puscila kiedys do druku takie knoty. "Błędów w schematach z tego okresu jest więcej .i to tych zamieszczonych na elektrodzie i innych forach,Szkoda ze admini nie weryfikują poprawności merytorycznej.

Ten schemat jest z sieci. Wzmaka nie montowałem a jedynie przenioslem do innej skrzynki i przerobilem polożenie podstawek pod lampu.Nowe gniazda gł i wejscie na chinche. Dodatkowo dołożone Em ki. Problemem jest zbyt duża czułść jak dla sygnału z CD , Ale to zrozumiałe że taki kundel nie powinien grac .Toż to mezalians.
Alek

Post autor: Alek »

Po rozpatrzeniu skargi użytkownika "conris" i uznaniu jej za zasadną wątek zostaje poddany następującym zabiegom:
-część postów wydzielona do działu kosz
-reszta zostaje umieszczona w dziale "kącik audiofilski".

Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
conris
75...99 postów
75...99 postów

Dziękuję za okruchy sprawiedliwości społecznej 8::-).
Żegnam zacne forum.javascript:emoticon(':D')
Very Happy
Szkoda że Cenzor -Admin nie dał wykładni co było złego w moim wątku że wylądował w koszu.Do wypowiedzi kol cirrostratusa (czy inaczej niebiańskiego) watek rozwijał się b. sympatyczne .To on zapytał o cenę a moją zwłokę w odpowiedzi nazwał "kulackim pochodzeniem " choć z dziada pradziada i babki prababki jestem chłopakiem z Pragi ( ul.Strzelecka - to mój rewir z dzieciństwa;-))
Ale to co dalej na forum , to juz mnie nie dotyczy........
Cześć chłopaki.
Przynajmniej tym wyważonym ideologicznie.
Konrad.
Alek

Post autor: Alek »

Mogłeś chociaż w ramach sprawiedliwości społecznej stwierdzić, że dokładnie umotywowałem dlaczego tak a nie inaczej. Wolałeś jednak wyzwać mnie od I sekretarzy. Żegnam bez urazy.
conris
75...99 postów
75...99 postów

ostatnie słowo

Zbyt mocno podpierasz sie cytatem I-go KPZR
stąd skojarzenia
amator
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: amator »

:arrow: conris
aequam memento rebus in arduis servare mentem - pamietaj o zachowaniu równowagi w trudnej sytuacji - Horacy

Pozwolę sobie jeszcze na inny, znacznie młodszy cytat:
admin pisze:Użytkownik "Szalony" został usuniety z Forum na własną prośbę . Był to wyraz jego protestu przeciwko umieszczeniu jednego z wątków w Koszu. Przykro mi, że tak się stało, ale wola Użytkownika w tej kwestii nie podlega dyskusji i mogę jedynie ją wykonać.
Mam nadzieję, że gdy emocje opadną Kolega Szalony zawita jeszcze na naszym Forum.
Pozdrawiam
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Kułackie pochodzenie dotyczyło tych pierścionków a cytat wziąłem z serialu DOM ale chyba mam ,,za krótkie" skróty myślowe(ale to mój problem...).A