The End pisze:Chodzi mi o to, że jakby Tom zgodził się to wrzuciłbym to do mnie na serwer i niejednej osobie by się to przydało.
Dla nas nic nowego, ale ja np. chętnie bym jeszcze poczytał conieco z tej strony. W końcu jestem amator.
Podobno Tom zagniewał się na jakichś głupków, którzy wypisywali na Elektrodzie brednie powołując sie na jego stronę - taki powód podał na innym forum...
Nie ma co się przejmowac głupkami, strona była bardzo dobra i dużo ludzi korzystało z tych materiałów. Jak dlamnie to była najlepsza strona w kraju o tej tematyce.
Mam nadzieję, ze Tom się odezwie i zgodzi na publikacje na serwerze.
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"....
No to teraz, kto żyw i ma odpowiednie narzędzie - zdownloadować ją całą i wypalić na płytce a najlepiej trzech i to różnych producentów, bo (tfu,tfu !) nie znacie dnia ani godziny !
fugasi pisze:... kto żyw i ma odpowiednie narzędzie - zdownloadować !
No właśnie :chciałem sie dowiedziec jakiego programu lub sposobu używacie do zapisania strony na dysku.
Podziele sie z Wami moim doświadczeniem w tej dziedzinie i powiem że używam "offline explorer"Zapisuje strone na dysku i od razy zmienia adresy na lokalne i w zwiazku z tym ma się normalna stronę na dysku offline i działaja w niej wszystkie linki i wewnetrzne i zewnętrzne.
Włąsnie się ciesze ze strony Toma-mam nadzieje że Tom sie nie pogniewa-i od razu mówie że używam tylko do włąsnego prywatnego uzytku.
Powodzenia i pozdrawiam.
Nauka objaśnia świat, ale pogodzić z nim może jedynie sztuka S.Lem