Zmiany w Kąciku Audiofilskim
Moderator: gsmok
-
- 625...1249 postów
Re: Zmiany w Kąciku Audiofilskim
Z całym szacunkiem gsmoku, ale proponowane rozwiązanie przypomina niedawne rysowanie szlaczkow przez Belgow w odpowiedzi na zamachy islamistow. Jeśli forum trzeba naprawdę dopasowywać do troli to rownie dobrze wprowadzić od zaraz "Piszta co chceta", bo taki będzie finał.
'All the stars in the north are dead now.'
locutasie może masz rację , ciężka ma dola.Locutus pisze:
Myślę, że najlepiej tutaj:
http://www.audiostereo.pl/index_forum.html
Na pewno spotkasz tam wielu rozmówców na poziomie
-
- 375...499 postów
Cytuje te brednie tylko po to bys nie wypieral sie tego co napisales.szaza pisze:locutasie może masz rację , ciężka ma dola.Locutus pisze:
Jeszcze raz, nie ma problemu z "Kacikiem Audiofilskim", nie ma rowniez problemu z uzytkownikiem "szaza".
Problem maja wszyscy uzytkownicy dajacy sie wciagac w naprawde zenujace duskusje z powyzej wymienionym.
-
- 1875...2499 postów
Nie wiem czy u mnie tak tylko jest ale temat o kablach z marudzeniem kol szaza mam w dziale : otoczenie strefy lampowej. Albo zostawiliście "ducha" przy przenoszeniu tematu albo muszę przeczyścić przeglądarkę. Czy macie zainstalowany mod "ignoruj użytkownika" ? Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu co automatycznie odzieli informacje użyteczne od bezużytecznych.
Edit: Dobra, temat z działami ogarnąłem, pytanie o mod" ignoruj użytkownika" aktualny.
Edit: Dobra, temat z działami ogarnąłem, pytanie o mod" ignoruj użytkownika" aktualny.
Moje drugie hobby można zobaczyć tu http://forum.aerodesignworks.eu/
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".
-
- 3125...6249 postów
Tym postem potwierdzasz, że Twoje posty muszą byc moderowane. Nie potrafisz napisac czegoś krytycznego bez równoczesnego obrażania innych. Poza tym, już raz prosiłem abyś zajął się wypowiedziami w wątkach merytorycznych. Tego typu dyskusje w końcu też potrafisz prowadzicBrencik_ pisze:No w końcu. Bo ile można było czekać na reakcję dot. oszołomów na forum.gsmok pisze: sprawy organizacyjne pozostawił Moderatorom.

Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 3125...6249 postów
Pisz w nowym dziale na tematy czysto audiofilskie. Z automatu jesteś członkiem Grupy. Oczywiście zapraszam do pisania we wszystkich innych działach zgodnie z podejmowaną tam tematyką.szaza pisze:Gdzie ja mam pisać w Kąciku audiofilskim czy w nowej grupie ? Miesza mi się .
Pozdrawiam
-
- 3125...6249 postów
Dlaczego więc wypowiadasz się w tym wątku. On służy uporządkowaniu spraw audiofilskich. Osoby, które nie są tym zainteresowane zapraszam do innych ciekawych wątków o charakterze technicznymalpher pisze:Cytuje te brednie tylko po to bys nie wypieral sie tego co napisales.szaza pisze:locutasie może masz rację , ciężka ma dola.Locutus pisze:
Jeszcze raz, nie ma problemu z "Kacikiem Audiofilskim", nie ma rowniez problemu z uzytkownikiem "szaza".
Problem maja wszyscy uzytkownicy dajacy sie wciagac w naprawde zenujace duskusje z powyzej wymienionym.
Proszę Wszystkich o nie kontynuowanie "audiofilskiej awantury". W tym wątku proszę pisac wyłącznie o zagadnieniach technicznych i organizacyjnych związanych z nowym działem.
Pozdrawiam
-
- 3125...6249 postów
Widzisz wspomniany dział, bo jesteś członkiem Grupy Audiofili. Dodałem (domyślnie) do grupy osoby, które uczestniczyły w dyskusjach w wątkach, które zostały tam przeniesione. W ten sposób chciałem uniknąc sytuacji, że ktoś odniesie się do Twojej wypowiedzi a Ty nie będziesz tego widział.slawekmod pisze:Nie wiem czy u mnie tak tylko jest ale temat o kablach z marudzeniem kol szaza mam w dziale : otoczenie strefy lampowej. Albo zostawiliście "ducha" przy przenoszeniu tematu albo muszę przeczyścić przeglądarkę. Czy macie zainstalowany mod "ignoruj użytkownika" ? Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu co automatycznie odzieli informacje użyteczne od bezużytecznych.
Oczywiście na Twoje życzenie usunę Cię z Grupy i dział przestanie byc dla Ciebie widoczny. Czekam na decyzję.
Jeszcze raz proszę wszystkich o nie kontynuowanie tutaj audiofilskich dyskusji.
Pozdrawiam
-
- 250...374 postów
Chodzi o coś zupełnie odwrotnego, o to żeby posty audiofilów, radiestetów, uzdrawiaczy, ufologów, wyznawców teorii spiskowych itp. nie były widoczne dla niezalogowanych użytkowników, żeby z tego forum nie zrobić śmietnika, żeby nie brać udziału w propagowaniu bzdur.slawekmod pisze:Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu
Audiofile są tylko jedną z grup ludzi, którzy doznali oświecenia, poznali prawdę objawioną, a teraz czują imperatyw głoszenia ludzkości swoich ewangelii. Tacy ludzie są udręką, ponieważ wepchną się wszędzie i zaczynają się panoszyć jak kukułcze pisklę. Właśnie mieliśmy przykład jak użytkownik z tygodniowym stażem na forum próbował porozstawiać po kątach Administrację ...
-
- 3125...6249 postów
1. Dział nie jest widoczny dla niezalogowanych oraz dla Użytkowników, którzy świadomie nie zapisali się do Grupy. Jeśli coś jest nie tak z ustawieniami (parametrów jest mnóstwo) i dział dla osoby, która sobie tego nie życzy jest nadal widoczny to wystarczy o tym wspomniec lub wysłac mi PW bez całej tej kłótliwej otoczki.tuxcnc pisze:Chodzi o coś zupełnie odwrotnego, o to żeby posty audiofilów, radiestetów, uzdrawiaczy, ufologów, wyznawców teorii spiskowych itp. nie były widoczne dla niezalogowanych użytkowników, żeby z tego forum nie zrobić śmietnika, żeby nie brać udziału w propagowaniu bzdur.slawekmod pisze:Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu
Audiofile są tylko jedną z grup ludzi, którzy doznali oświecenia, poznali prawdę objawioną, a teraz czują imperatyw głoszenia ludzkości swoich ewangelii. Tacy ludzie są udręką, ponieważ wepchną się wszędzie i zaczynają się panoszyć jak kukułcze pisklę. Właśnie mieliśmy przykład jak użytkownik z tygodniowym stażem na forum próbował porozstawiać po kątach Administrację ...
PROSIŁEM!!!!!!! , aby nie prowadzic tu dyskusji w stylu, który tuż po mojej prośbie zaprezentowałeś.
Pozdrawiam
-
- 250...374 postów
Nie mam zamiaru prowadzić żadnej dyskusji, bo naprawdę nie ma o czym. Raczej chciałem coś wyjaśnić.
Wielu ludzi poświęciło kawałek swojego życia, żeby to forum było tym czym jest, więc należy tego forum bronić przed ludźmi, którzy chcą wykorzystać je jako darmową trybunę do rozpowszechniania treści o wątpliwej prawdziwości.
To chyba jest oczywiste ?
Wielu ludzi poświęciło kawałek swojego życia, żeby to forum było tym czym jest, więc należy tego forum bronić przed ludźmi, którzy chcą wykorzystać je jako darmową trybunę do rozpowszechniania treści o wątpliwej prawdziwości.
-
- 3125...6249 postów
To dla mnie jak najbardziej oczywiste, bo jestem użytkownikiem z największym stażem i od kilkunastu lat sam ponoszę koszty utrzymania serweratuxcnc pisze:Nie mam zamiaru prowadzić żadnej dyskusji, bo naprawdę nie ma o czym. Raczej chciałem coś wyjaśnić.

Celowo użyłem "winka" bo to równie oczywiste, że Forum nie istniałoby bez wspomnianych przez Ciebie Użytkowników, o czym pamiętam

Pozdrawiam
-
- 3125...6249 postów
Moja wina jeśli sprawa nowego ukrytego działu nie jest dla wszystkich oczywista.
Dział o nazwie Kącik Audiofilski pozostaje bez zmian. W nim nadal można prowadzic rozsadne audiofilskie dyskusje. Nowy, niewidoczny dział nazywa się:
Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci.
Tak więc dział Kącik Audiofilski jest widoczny!!!! Budzące kontrowersje dyskusje będą przenoszone z niego do działu Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci. Tam dyskusje mogą obserwowac lub w nich uczestniczyc tylko członkowie Grupy Audiofile.
UFF Myśle, że ten post rozwiewa wszystkie wątpliwości
Dział o nazwie Kącik Audiofilski pozostaje bez zmian. W nim nadal można prowadzic rozsadne audiofilskie dyskusje. Nowy, niewidoczny dział nazywa się:
Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci.
Tak więc dział Kącik Audiofilski jest widoczny!!!! Budzące kontrowersje dyskusje będą przenoszone z niego do działu Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci. Tam dyskusje mogą obserwowac lub w nich uczestniczyc tylko członkowie Grupy Audiofile.
UFF Myśle, że ten post rozwiewa wszystkie wątpliwości

Pozdrawiam
-
- 1875...2499 postów
Brawo....szaza pisze:locutasie może masz rację , ciężka ma dola.Locutus pisze:

Na TYM poziomie, pozostaje tylko:
wyprasuj_dres_galowy_na weekend.pl
Będziesz pasował

EOT.
-
- 625...1249 postów
Witam.
To ja grzecznie poproszę o wpisanie mnie na listę oczekujących do działu "Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci"
Pozdrawiam
tedi.
To ja grzecznie poproszę o wpisanie mnie na listę oczekujących do działu "Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci"
Pozdrawiam
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.