Zmiany w Kąciku Audiofilskim

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Awatar użytkownika
nkas
625...1249 postów
625...1249 postów

Re: Zmiany w Kąciku Audiofilskim

Post autor: nkas »

Z całym szacunkiem gsmoku, ale proponowane rozwiązanie przypomina niedawne rysowanie szlaczkow przez Belgow w odpowiedzi na zamachy islamistow. Jeśli forum trzeba naprawdę dopasowywać do troli to rownie dobrze wprowadzić od zaraz "Piszta co chceta", bo taki będzie finał.
'All the stars in the north are dead now.'
szaza

Post autor: szaza »

Locutus pisze:
Myślę, że najlepiej tutaj:
http://www.audiostereo.pl/index_forum.html

Na pewno spotkasz tam wielu rozmówców na poziomie :lol:
locutasie może masz rację , ciężka ma dola.
alpher
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: alpher »

szaza pisze:
Locutus pisze:

Cytuje te brednie tylko po to bys nie wypieral sie tego co napisales.
Jeszcze raz, nie ma problemu z "Kacikiem Audiofilskim", nie ma rowniez problemu z uzytkownikiem "szaza".
Problem maja wszyscy uzytkownicy dajacy sie wciagac w naprawde zenujace duskusje z powyzej wymienionym.
Awatar użytkownika
slawekmod
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: slawekmod »

Nie wiem czy u mnie tak tylko jest ale temat o kablach z marudzeniem kol szaza mam w dziale : otoczenie strefy lampowej. Albo zostawiliście "ducha" przy przenoszeniu tematu albo muszę przeczyścić przeglądarkę. Czy macie zainstalowany mod "ignoruj użytkownika" ? Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu co automatycznie odzieli informacje użyteczne od bezużytecznych.

Edit: Dobra, temat z działami ogarnąłem, pytanie o mod" ignoruj użytkownika" aktualny.
Moje drugie hobby można zobaczyć tu http://forum.aerodesignworks.eu/
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: gsmok »

Brencik_ pisze:
gsmok pisze: sprawy organizacyjne pozostawił Moderatorom.
No w końcu. Bo ile można było czekać na reakcję dot. oszołomów na forum.
Tym postem potwierdzasz, że Twoje posty muszą byc moderowane. Nie potrafisz napisac czegoś krytycznego bez równoczesnego obrażania innych. Poza tym, już raz prosiłem abyś zajął się wypowiedziami w wątkach merytorycznych. Tego typu dyskusje w końcu też potrafisz prowadzic :)
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

szaza pisze:Gdzie ja mam pisać w Kąciku audiofilskim czy w nowej grupie ? Miesza mi się .
Pisz w nowym dziale na tematy czysto audiofilskie. Z automatu jesteś członkiem Grupy. Oczywiście zapraszam do pisania we wszystkich innych działach zgodnie z podejmowaną tam tematyką.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

alpher pisze:
szaza pisze:
Locutus pisze:

Cytuje te brednie tylko po to bys nie wypieral sie tego co napisales.
Jeszcze raz, nie ma problemu z "Kacikiem Audiofilskim", nie ma rowniez problemu z uzytkownikiem "szaza".
Problem maja wszyscy uzytkownicy dajacy sie wciagac w naprawde zenujace duskusje z powyzej wymienionym.
Dlaczego więc wypowiadasz się w tym wątku. On służy uporządkowaniu spraw audiofilskich. Osoby, które nie są tym zainteresowane zapraszam do innych ciekawych wątków o charakterze technicznym
Proszę Wszystkich o nie kontynuowanie "audiofilskiej awantury". W tym wątku proszę pisac wyłącznie o zagadnieniach technicznych i organizacyjnych związanych z nowym działem.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

slawekmod pisze:Nie wiem czy u mnie tak tylko jest ale temat o kablach z marudzeniem kol szaza mam w dziale : otoczenie strefy lampowej. Albo zostawiliście "ducha" przy przenoszeniu tematu albo muszę przeczyścić przeglądarkę. Czy macie zainstalowany mod "ignoruj użytkownika" ? Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu co automatycznie odzieli informacje użyteczne od bezużytecznych.

Edit: Dobra, temat z działami ogarnąłem, pytanie o mod" ignoruj użytkownika" aktualny.
Widzisz wspomniany dział, bo jesteś członkiem Grupy Audiofili. Dodałem (domyślnie) do grupy osoby, które uczestniczyły w dyskusjach w wątkach, które zostały tam przeniesione. W ten sposób chciałem uniknąc sytuacji, że ktoś odniesie się do Twojej wypowiedzi a Ty nie będziesz tego widział.

Oczywiście na Twoje życzenie usunę Cię z Grupy i dział przestanie byc dla Ciebie widoczny. Czekam na decyzję.

Jeszcze raz proszę wszystkich o nie kontynuowanie tutaj audiofilskich dyskusji.
Pozdrawiam
tuxcnc
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: tuxcnc »

slawekmod pisze:Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu
Chodzi o coś zupełnie odwrotnego, o to żeby posty audiofilów, radiestetów, uzdrawiaczy, ufologów, wyznawców teorii spiskowych itp. nie były widoczne dla niezalogowanych użytkowników, żeby z tego forum nie zrobić śmietnika, żeby nie brać udziału w propagowaniu bzdur.
Audiofile są tylko jedną z grup ludzi, którzy doznali oświecenia, poznali prawdę objawioną, a teraz czują imperatyw głoszenia ludzkości swoich ewangelii. Tacy ludzie są udręką, ponieważ wepchną się wszędzie i zaczynają się panoszyć jak kukułcze pisklę. Właśnie mieliśmy przykład jak użytkownik z tygodniowym stażem na forum próbował porozstawiać po kątach Administrację ...
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

tuxcnc pisze:
slawekmod pisze:Wtedy jego posty będą nie widoczne dla mnie po zalogowaniu
Chodzi o coś zupełnie odwrotnego, o to żeby posty audiofilów, radiestetów, uzdrawiaczy, ufologów, wyznawców teorii spiskowych itp. nie były widoczne dla niezalogowanych użytkowników, żeby z tego forum nie zrobić śmietnika, żeby nie brać udziału w propagowaniu bzdur.
Audiofile są tylko jedną z grup ludzi, którzy doznali oświecenia, poznali prawdę objawioną, a teraz czują imperatyw głoszenia ludzkości swoich ewangelii. Tacy ludzie są udręką, ponieważ wepchną się wszędzie i zaczynają się panoszyć jak kukułcze pisklę. Właśnie mieliśmy przykład jak użytkownik z tygodniowym stażem na forum próbował porozstawiać po kątach Administrację ...
1. Dział nie jest widoczny dla niezalogowanych oraz dla Użytkowników, którzy świadomie nie zapisali się do Grupy. Jeśli coś jest nie tak z ustawieniami (parametrów jest mnóstwo) i dział dla osoby, która sobie tego nie życzy jest nadal widoczny to wystarczy o tym wspomniec lub wysłac mi PW bez całej tej kłótliwej otoczki.

PROSIŁEM!!!!!!! , aby nie prowadzic tu dyskusji w stylu, który tuż po mojej prośbie zaprezentowałeś.
Pozdrawiam
tuxcnc
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: tuxcnc »

Nie mam zamiaru prowadzić żadnej dyskusji, bo naprawdę nie ma o czym. Raczej chciałem coś wyjaśnić.
Wielu ludzi poświęciło kawałek swojego życia, żeby to forum było tym czym jest, więc należy tego forum bronić przed ludźmi, którzy chcą wykorzystać je jako darmową trybunę do rozpowszechniania treści o wątpliwej prawdziwości.
To chyba jest oczywiste ?
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

tuxcnc pisze:Nie mam zamiaru prowadzić żadnej dyskusji, bo naprawdę nie ma o czym. Raczej chciałem coś wyjaśnić.
Wielu ludzi poświęciło kawałek swojego życia, żeby to forum było tym czym jest, więc należy tego forum bronić przed ludźmi, którzy chcą wykorzystać je jako darmową trybunę do rozpowszechniania treści o wątpliwej prawdziwości.
To chyba jest oczywiste ?
To dla mnie jak najbardziej oczywiste, bo jestem użytkownikiem z największym stażem i od kilkunastu lat sam ponoszę koszty utrzymania serwera :wink:
Celowo użyłem "winka" bo to równie oczywiste, że Forum nie istniałoby bez wspomnianych przez Ciebie Użytkowników, o czym pamiętam :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Moja wina jeśli sprawa nowego ukrytego działu nie jest dla wszystkich oczywista.
Dział o nazwie Kącik Audiofilski pozostaje bez zmian. W nim nadal można prowadzic rozsadne audiofilskie dyskusje. Nowy, niewidoczny dział nazywa się:
Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci.

Tak więc dział Kącik Audiofilski jest widoczny!!!! Budzące kontrowersje dyskusje będą przenoszone z niego do działu Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci. Tam dyskusje mogą obserwowac lub w nich uczestniczyc tylko członkowie Grupy Audiofile.

UFF Myśle, że ten post rozwiewa wszystkie wątpliwości :wink:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Locutus
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: Locutus »

szaza pisze:
Locutus pisze:

Brawo.... :twisted:
Na TYM poziomie, pozostaje tylko:

wyprasuj_dres_galowy_na weekend.pl

Będziesz pasował :lol:

EOT.
Awatar użytkownika
tedikruk111
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: tedikruk111 »

Witam.
To ja grzecznie poproszę o wpisanie mnie na listę oczekujących do działu "Zagadnienia audiofilskie w czystej postaci"
Pozdrawiam
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.