Spotkania TRIODY - reaktywacja
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Spotkania TRIODY - reaktywacja
Jeśli już cokolwiek wiadomo, to proszę o inf. jaki koszt? jaka data/godzina?
Czy są już jakieś szczegóły spotkań?
- radioretro
- 75...99 postów
Z przykrością zawiadamiam Kolegów, że próba zorganizowanie naszego spotkania na wiosnę, na poprzednich warunkach nie powiodła się.
Polecam innym Kolegom podjęcie zorganizowania spotkania sympatyków radia-retro.
Powodzenia
Henryk B.
Polecam innym Kolegom podjęcie zorganizowania spotkania sympatyków radia-retro.
Powodzenia
Henryk B.
Tzn. jak się nie powiodła? Nie było chętnych czy organizator zawalił?
Witam! Już się zbliża termin wiosennego spotkania, jak to było przed laty. Zawsze na tym spotkaniu były bardzo interesujące tematy, połączone z odpowiednią wystawą. Dużo odbiorników,pism w tym przedwojenne.Ja dużo skorzystałem z kolegów wiedzy, przywożąc lampy nie oznakowane, a zawsze ktoś rozpoznał co to za lampy. Dlatego cieszę się że będą te spotkania kontynuowane.
Pozdrawiam Marian
Pozdrawiam Marian
Szanowni Koledzy
Jest taka możliwość żeby uzyskać tzw."przytulisko" na reaktywację naszych spotkań. Apeluję do kolegów z Warszawy. Aby załatwić ewentualną zgodę na miejsce spotkań trzeba ten problem ruszyć, a to wymaga pewnych konkretnych działań. Według mojego wstępnego rozpoznania taka możliwość istnieje. Ja sam się nie podejmę załatwienia wszystkich spraw z tym związanych.
Pozdrawiam
jozef234
Jest taka możliwość żeby uzyskać tzw."przytulisko" na reaktywację naszych spotkań. Apeluję do kolegów z Warszawy. Aby załatwić ewentualną zgodę na miejsce spotkań trzeba ten problem ruszyć, a to wymaga pewnych konkretnych działań. Według mojego wstępnego rozpoznania taka możliwość istnieje. Ja sam się nie podejmę załatwienia wszystkich spraw z tym związanych.
Pozdrawiam
jozef234
Witam
Istnieje taka możliwość spotkań w Warszawie. Trzeba w to włożyć trochę wysiłku. Zwróciłem się do dwóch Kolegów o współpracę i niestety brak realnego odzewu. Sam tego nie pociągnę. Jak się ktoś obudzi, to można ponowić próbę.
Pozdrawiam
Istnieje taka możliwość spotkań w Warszawie. Trzeba w to włożyć trochę wysiłku. Zwróciłem się do dwóch Kolegów o współpracę i niestety brak realnego odzewu. Sam tego nie pociągnę. Jak się ktoś obudzi, to można ponowić próbę.
Pozdrawiam
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Jeśli Forum Triody może w czymś pomóc wirtualnie to jako administrator oczywiście służę pomocą. Niestety w bezpośrednich relacjach, rozmowach jestem bardzo "słaby" i moje możliwości załatwienia czegoś w "realu" są znikome.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
- frycz
- 625...1249 postów
- Kontakt:
Ja mam fajne miejsce, możliwość lekkiego kateringu kawa herbata ciasteczka lub normalne posiłki.. Duża piękna jasna sala w ośrodku jeździeckim, parking, dobry dojazd jak się wie jak jechać, mnóstwo autobusów rzutnik flipchart. Warszawa Wesoła...
Mogę pomóc.
Frycz.
Mogę pomóc.
Frycz.
Robert SP5RF
Z ostatniej "chwili "
Zgłoszona została zdecydowana deklaracja (nieodpłatnego) udostępnienia sali na potrzeby okresowych spotkań TRIODY. Lokalizacja* : Warszawa ul Próżna 5 (klubokawiarnia " Babel ").
* dla kolegow spoza Warszawy : centrum miasta, ok. 10 minut od Dw. Centralnego
anka
Zgłoszona została zdecydowana deklaracja (nieodpłatnego) udostępnienia sali na potrzeby okresowych spotkań TRIODY. Lokalizacja* : Warszawa ul Próżna 5 (klubokawiarnia " Babel ").
* dla kolegow spoza Warszawy : centrum miasta, ok. 10 minut od Dw. Centralnego
anka
[quote="anka"]Z ostatniej "chwili "
Zgłoszona została zdecydowana deklaracja ( nieodpłatnego ) udostępnienia sali na potrzeby okresowych spotkań TRIODY . Lokalizacja* : Warszawa ul Próżna 5 ( klubokawiarnia " Babel " ) .
* dla kolegow spoza Warszawy : centrum miasta , ok. 10 minut od Dw. Centralnego
anka[/quote/}
W uzupełnieniu informacji j.w. i po koleżeńskiej ( w b. wąskim gronie ) wymianie "poglądów" na temat j.w , uprzejmie informuję że realnie zaistniał "pomysł" organizacji w drugiej połowie marca p.r. ( po ...letniej przerwie ) Naszego Spotkania . Niniejszym ,proszę Kolegów o wstępną /prawdopodobną deklarację ( tu na forum ) , Kto jest zainteresowany udziałem ...?
Ze świątecznym pozdrowieniem
anka
Zgłoszona została zdecydowana deklaracja ( nieodpłatnego ) udostępnienia sali na potrzeby okresowych spotkań TRIODY . Lokalizacja* : Warszawa ul Próżna 5 ( klubokawiarnia " Babel " ) .
* dla kolegow spoza Warszawy : centrum miasta , ok. 10 minut od Dw. Centralnego
anka[/quote/}
W uzupełnieniu informacji j.w. i po koleżeńskiej ( w b. wąskim gronie ) wymianie "poglądów" na temat j.w , uprzejmie informuję że realnie zaistniał "pomysł" organizacji w drugiej połowie marca p.r. ( po ...letniej przerwie ) Naszego Spotkania . Niniejszym ,proszę Kolegów o wstępną /prawdopodobną deklarację ( tu na forum ) , Kto jest zainteresowany udziałem ...?
Ze świątecznym pozdrowieniem
anka
Chętnie
Przy okazji: Wszystkiego Dobrego Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i na Nowy Rok dla wszystkich kolegów z Forum!

Przy okazji: Wszystkiego Dobrego Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i na Nowy Rok dla wszystkich kolegów z Forum!
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Pozostawiam powyższy post abym nie musiał się tłumaczyć dlaczego konto "użytkownika" ankowalik zostało zablokowane.
Pozdrawiam