Proszę o pomoc w identyfikacji trafa
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 125...249 postów
-
- 625...1249 postów
Kolejne trafa do identyfikacji
Witam!
Kumpel mnie ciśnie żebym mu zidentyfikował kilka transformatorów. Pomyślałem, że zrzucę fotki na forum a może ktoś to rozpozna.
Z góry dziękuję!
Kumpel mnie ciśnie żebym mu zidentyfikował kilka transformatorów. Pomyślałem, że zrzucę fotki na forum a może ktoś to rozpozna.
Z góry dziękuję!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 625...1249 postów
-
- 2 posty
Re: Proszę o pomoc w identyfikacji trafa
Pierwsze trafo to trafo zasilające użyte było między innymi w gramofonie karolinka na lampach EZ80,EL84,EF80
Posiada pierwotne dzielone
Wtórne około 350-0-350V
około 2x7,5V
Przed napisaniem odpowiedzi proszę sprawdzać datę ostatniej wypowiedzi w danym wątku! Temat był aktualny osiem lat temu, więc to już zupełne "wykopaliska". Ponadto podaje Kolega błędne informacje (by to zauważyć wystarczy spojrzeć na zdjęcie transformatora), i dodatkowo robi to nie stosując się do reguł obowiązujących w pisowni języka polskiego (błędna interpunkcja).
[Romek]
Posiada pierwotne dzielone
Wtórne około 350-0-350V
około 2x7,5V
Przed napisaniem odpowiedzi proszę sprawdzać datę ostatniej wypowiedzi w danym wątku! Temat był aktualny osiem lat temu, więc to już zupełne "wykopaliska". Ponadto podaje Kolega błędne informacje (by to zauważyć wystarczy spojrzeć na zdjęcie transformatora), i dodatkowo robi to nie stosując się do reguł obowiązujących w pisowni języka polskiego (błędna interpunkcja).
[Romek]