Ograniczenia co do form podpisu pod postami

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

geguś

Re: Ograniczenia co do form podpisu pod postami

Post autor: geguś »

Animację widziałem. Trochę mi to przeszkadzało, ale no cóż. Dzieci tu raczej żadko zaglądają, więc dorosły widocznie chce coś w ten sposób pokazać być może. Nie wiem, nie wnikam. Wolę poczytać coś o lampach, jak patrzeć na te same obrazki codziennie, przez tydzień, miesiąc, rok.
Piotrek J.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Piotrek J. »

Co do ogłoszeniowych podpisów, ja całkiem zapomniałem, co mam wpisane w moim. :lol:
A jest parę rzeczy, które są nieaktualne już od jakiegoś czasu. No ale w ramach solidarności też ograniczę swój podpis - w gruncie rzeczy to chyba faktycznie większość się na tyle zleje z tłem, że nikt tego nie czyta.

Jeśli chodzi o obrazki, to niewielkie nie rażą, ale tak czy siak bardziej przykuwają wzrok niż sam tekst.
admin
administrator

Post autor: admin »

VacuumVoodoo pisze:...Zaskakuje mnie w tym wypadku reakcja admina (wylaczenie kodu img w podpisie) na niezadowolenie wyrazone przez jedna czy dwie osoby. Czyzby strach padl na wladze triody :?: :shock:
Blokada [img] jest tylko chwilowa. Muszę zrobić parę prób aby określić sensowny dopuszczalny wymiar obrazka. W tym czasie nie chciałem aby ktoś wkleił coś większego i potem był zmuszony do przeróbek. Jak zauważyłeś chwilowe zablokowanie znacznika nie wpłynęło na już zainstalowane obrazki.
Awatar użytkownika
VacuumVoodoo
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: VacuumVoodoo »

Uwazam ze ograniczenie wielkosci grafiki w podpisie do takich samych rozmiarow jak avatar jest sensowne.
Aleksander Niemand

Post autor: admin »

Podpis może być szerszy od avatara, ale powinien być niższy od jego maksymalnego rozmiaru. Wstępnie ustawiłem maksymalny wymiar na 200x60 pikseli. To prawie taki wymiar jak logo Forum.