Ograniczenia co do form podpisu pod postami
Moderator: gsmok
Re: Ograniczenia co do form podpisu pod postami
Animację widziałem. Trochę mi to przeszkadzało, ale no cóż. Dzieci tu raczej żadko zaglądają, więc dorosły widocznie chce coś w ten sposób pokazać być może. Nie wiem, nie wnikam. Wolę poczytać coś o lampach, jak patrzeć na te same obrazki codziennie, przez tydzień, miesiąc, rok.
-
- 625...1249 postów
Co do ogłoszeniowych podpisów, ja całkiem zapomniałem, co mam wpisane w moim.
A jest parę rzeczy, które są nieaktualne już od jakiegoś czasu. No ale w ramach solidarności też ograniczę swój podpis - w gruncie rzeczy to chyba faktycznie większość się na tyle zleje z tłem, że nikt tego nie czyta.
Jeśli chodzi o obrazki, to niewielkie nie rażą, ale tak czy siak bardziej przykuwają wzrok niż sam tekst.

A jest parę rzeczy, które są nieaktualne już od jakiegoś czasu. No ale w ramach solidarności też ograniczę swój podpis - w gruncie rzeczy to chyba faktycznie większość się na tyle zleje z tłem, że nikt tego nie czyta.
Jeśli chodzi o obrazki, to niewielkie nie rażą, ale tak czy siak bardziej przykuwają wzrok niż sam tekst.
-
- administrator
Blokada [img] jest tylko chwilowa. Muszę zrobić parę prób aby określić sensowny dopuszczalny wymiar obrazka. W tym czasie nie chciałem aby ktoś wkleił coś większego i potem był zmuszony do przeróbek. Jak zauważyłeś chwilowe zablokowanie znacznika nie wpłynęło na już zainstalowane obrazki.VacuumVoodoo pisze:...Zaskakuje mnie w tym wypadku reakcja admina (wylaczenie kodu img w podpisie) na niezadowolenie wyrazone przez jedna czy dwie osoby. Czyzby strach padl na wladze triody![]()
-
- 1875...2499 postów
Uwazam ze ograniczenie wielkosci grafiki w podpisie do takich samych rozmiarow jak avatar jest sensowne.
Aleksander Niemand
-
- administrator
Podpis może być szerszy od avatara, ale powinien być niższy od jego maksymalnego rozmiaru. Wstępnie ustawiłem maksymalny wymiar na 200x60 pikseli. To prawie taki wymiar jak logo Forum.