[Poznań] Spotkanie około noworoczne
Moderator: gsmok
-
- 3125...6249 postów
Re: [Poznań] Spotkanie około noworoczne
E tam, zarezerwuję stolik w Brogansie i będzie spokój. Tylko dajcie znać kilka dni naprzód.
-
- 500...624 posty
Czy to kiedyś nie był Brothers PUB 

-
- 3125...6249 postów
-
- 1875...2499 postów
Jetro, należy wziąć pod uwagę, że są osoby które będą czuły tam się źle ze względu na dym papierosowy i mały wybór produktów bez alkoholowych. Że o jakimś ciepłym dziku do jedzenia nie wspomnę
Poza tym, znasz barmankę na tyle że będziemy mogli przyjść z zabawkami?

Poza tym, znasz barmankę na tyle że będziemy mogli przyjść z zabawkami?

http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
--
Pozdrawiam, Kacper
-
- 3125...6249 postów
Przegapiłeś zakaz palenia?KaKa pisze:Jetro, należy wziąć pod uwagę, że są osoby które będą czuły tam się źle ze względu na dym papierosowy

A jakie produkty bezalkoholowe są żądane? Bo kawa, herbata, soki by się znalazły.i mały wybór produktów bez alkoholowych.
Tak, ale myślałem że ten projekt upadł. Szczerze mówiąc to każda zabawka jaką bym mół przytaszczyć waży co najmniej 5 kilo, więc mi się to średnio widzi.Poza tym, znasz barmankę na tyle że będziemy mogli przyjść z zabawkami?
Oczywiście nie upieram się przy tym pomyśle, zaproponowałem tylko.
-
- 1875...2499 postów
Nie palę nałogowo, więc nie miałem problemu. Dalej jednak sa miejsca, gdzie można siekierę zawiesić w dymie pomimo zakazu palenia (np. Jameson na św. Marcinie)jethrotull pisze:Przegapiłeś zakaz palenia?
Coś ciepłego do jedzenia.jethrotull pisze:A jakie produkty bezalkoholowe są żądane? Bo kawa, herbata, soki by się znalazły.
No to chociaż schemat zdjęcia, cokolwiek, żeby było możliwie tematycznieTak, ale myślałem że ten projekt upadł. Szczerze mówiąc to każda zabawka jaką bym mógł przytaszczyć waży co najmniej 5 kilo, więc mi się to średnio widzi.

Ponieważ termin większości jest obojętny, a mniejszość mówi o 8 stycznia, niech pozostanie 8 sobota. Godzina 18, pasuje? Miejsce jeszcze ustalimy, ale żeby było wszystkim równo daleko, niech będzie w centrum lub najbliższych okolicach.
--
--
Pozdrawiam, Kacper
--
--
Pozdrawiam, Kacper
-
- 625...1249 postów
Jak śniegi zejdą i zdołam się wydostać z chałupy
to może i ja się zjawię
Mógłbym ewentualnie ze dwie osoby ze śląska zabrać.
A jak sprawa by wyglądała z noclegami? Ja to na siłę miałbym jeszcze gdzie przenocować.
Tylko co z ewentualnymi kolegami?

Mógłbym ewentualnie ze dwie osoby ze śląska zabrać.
A jak sprawa by wyglądała z noclegami? Ja to na siłę miałbym jeszcze gdzie przenocować.
Tylko co z ewentualnymi kolegami?

Pesymista to dobrze poinformowany optymista...
-
- 1250...1874 posty
Jak ktoś się uprze i weźmie śpiwór, karimatę to kawałek podłogi się u mnie znajdzie. Niczego lepszego nie mogę zaoferować 

A z którego Śląska, chętnie bym się dorzucił do paliwa.ufoglonojad pisze:Mógłbym ewentualnie ze dwie osoby ze śląska zabrać.
-
- 625...1249 postów
cieszyńskiegotraxman pisze: A z którego Śląska...

Pesymista to dobrze poinformowany optymista...
-
- 1875...2499 postów
Wygląda na to, że teraz jest to już "normalna" restauracja (Metro).KaKa pisze:Postaram się zawitać tam w poniedziałek i dowiedzieć co i jak.Tomasz Gumny pisze:Jakieś 10 lat temu była fajna knajpa pod kinem Apollo
Nie wiem czy jest sens organizować coś większego w środku zimy, bo pogoda może wszystko odwołać. Skoro są chętni, to może warto pomyśleć nad zorganizowaniem spotkania na wiosnę? Potem zaczynają się sesje/urlopy...
Tomek
Ja jeszcze nie dorobiłem się kalendarza 2011, zaproponuj datę.
-
- 1875...2499 postów
Jestem przeciw zmianie terminu spotkania. Skoro większości zainteresowanych takich termin pasuje to po co go zmieniać?
Jeżeli Tomaszu masz ambicje na robienie spotkania ogólnoforowego w innym terminie - ok droga wolna, ale nie odwołujmy tego, które w tej chwili ma szanse powodzenia
Alek mnie chyba nie zabije, jeżeli uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że jest pomysł aby na wiosnę zorganizować akcję remontu oficyny Alka połączoną ze spotkaniem forumowiczów. Oczywiście, to jeszcze nic pewnego, Alek obiecał rozważyć taki pomysł od strony logistycznej.
Edycja: Mogę zaoferować nocleg na łóżku dla jednej osoby+sporą ilość miejsca na podłogach
.
Jeżeli Tomaszu masz ambicje na robienie spotkania ogólnoforowego w innym terminie - ok droga wolna, ale nie odwołujmy tego, które w tej chwili ma szanse powodzenia

Alek mnie chyba nie zabije, jeżeli uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że jest pomysł aby na wiosnę zorganizować akcję remontu oficyny Alka połączoną ze spotkaniem forumowiczów. Oczywiście, to jeszcze nic pewnego, Alek obiecał rozważyć taki pomysł od strony logistycznej.
Edycja: Mogę zaoferować nocleg na łóżku dla jednej osoby+sporą ilość miejsca na podłogach

--
--
Pozdrawiam, Kacper
--
--
Pozdrawiam, Kacper
-
- 1875...2499 postów
Napisałem: "Nie wiem czy jest sens organizować coś większego w środku zimy". Dlatego teraz bym nie szalał z wynajmowaniem lokalu, wystarczy jakiś spokojny kąt.KaKa pisze:Jeżeli Tomaszu masz ambicje na robienie spotkania ogólnoforowego w innym terminie - ok droga wolna, ale nie odwołujmy tego, które w tej chwili ma szanse powodzenia
Jeśli udałoby się coś zorganizować u Alka, to dobrze, ale - jak już pisałem Alkowi - wątpię czy będzie wielu chętnych, żeby przyjechać w dość spartańskie warunki i jeszcze tam coś robić. Może się mylę...
Tomek
Alek Cię nie zabije, ale zachwycony nie jest.KaKa pisze: Alek mnie chyba nie zabije, jeżeli uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że jest pomysł aby na wiosnę zorganizować akcję remontu oficyny Alka połączoną ze spotkaniem forumowiczów. Oczywiście, to jeszcze nic pewnego, Alek obiecał rozważyć taki pomysł od strony logistycznej.