Witam.
Być może chodzi o to, że wystawione jest 40 kompletów potencjometrów za 50zł. Komplet to 40szt. Ale też niewykluczone, że wystawiający tę aukcję się po porostu pomylił.
Pozdrawiam.
Ile lamp wejdzie do pudełka 7x12x19cm....
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 625...1249 postów
-
- 50...74 posty
Re: Ile lamp wejdzie do pudełka 7x12x19cm....
Ja tak zawsze wysyłam lampy (nawet ostatnio BL2 z przesyłką za 5 zł o podobnym gabarycie paczki, tylko w inny rejon Polski), aby uniknąć nieporozumień proponuję udzielać wskazówki sprzedającym, jak sobie życzymy mieć lampki zapakowane.OTLamp pisze:
Ja niedawno kupiłem na Allegro lampę BL2. Muszę jednak powiedzieć, że sprzedający podszedł bardzo poważnie do opakowania. Była zapakowana w pudełko o wymiarach 17x17x6cm. Koszt pakowania wyniósł 5zł. Całe pudełko było wypełnione ścinkami z niszczarki dokumentów. W tych ścinkach wygodnie siedziała sobie lampa.![]()
Pozdrawiam
Witam
O ile dobrze pamiętam, to kupiłem ją (za pośrednictwem kolegi) właśnie od Ciebie.
BL2 produkcji Valvo, 80% emisji. Czy to ta?
Pozdrawiam
W inny rejon Polski?CZEKNAR pisze:
Ja tak zawsze wysyłam lampy (nawet ostatnio BL2 z przesyłką za 5 zł o podobnym gabarycie paczki, tylko w inny rejon Polski)

Pozdrawiam
-
- 125...249 postów
-
- 50...74 posty
WitamOTLamp pisze:BL2 produkcji Valvo, 80% emisji. Czy to ta?![]()
Pozdrawiam
Dokładnie ta, miło mi że ta forma pakowania przypadła komuś do gustu,
jeżeli chodzi o przesyłki lamp nigdy reklamacji nie miałem, jedynie przy starych płytach w dwóch przypadkach zawiodła, przypuszczam że musieli pogrywać na poczcie w piłkę nożną tymi paczkami, aby tak zabezpieczonej przesyłce dać radę.
Pozdrawiam
-
- 125...249 postów
-
- 50...74 posty
Pierwszą moją zasadą przy wysyłaniu jest forma przesyłki poleconej,Marcus pisze:Co do poczty to ostatnio mam pecha.
Tydzień temu zgubili mi przesyłkę z całkiem fajnymi (posrebrzanymi) elementami nadajnika UKF, cały problem w tym, że została wysłana jako list i niema teraz kwitu, na podstawie którego można by się wykłócać.
radzę to innym stosować !!!!!!!!!!! i nie szukać oszczędności kilku złotych , trochę tych paczek już nadałem i wszystkie dotarły.
Pozdrawiam