Warsztacik :)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Warsztacik :)
U mnie w chałupie by coś takiego nie przeszło. Próbowałem coś takiego rozłozyć w pokoju tzw "gabinecie" gdzie stoi tylko biurko z kompem, szafa i deska do prasowania - nie dało rady. Dobrze, że w piwnicy mogłem sobie odgrodzić kawałek pomieszczenia i zrobić warsztacik.
Odpada, w piwnicy nic bym nie zrobił - tam stoi kilka balonów...
Na garaż mam kilometr więc mi się nie chce dylać...
Nie daj się - skoro deska do prasowania może, to i rozgrzebany wzmacniacz powinien - jak równouprawnienie to równouprawnienie.
Na garaż mam kilometr więc mi się nie chce dylać...
Nie daj się - skoro deska do prasowania może, to i rozgrzebany wzmacniacz powinien - jak równouprawnienie to równouprawnienie.
No ale ja juz mam kącik w piwnicy, wiec jakikolwiek argument nie przejdzie. Niestety kącik jest nieogrzewany, więc w zimę jest tak sobie, ale od czego jest farelka. Zdjęć raczej nie pokażę bo wyglada to jak warsztat w którym wysadził sie Talib.
O matko, traxman, co to za wielki trafok w tym wzmacniaczu postawionym na sztorc

_
Ja w tym roku zaczynam budowę domu. W projekcie, na poddaszu, przewdziane jest pomieszczenie ~12m^2 z przeznaczeniem na warsztacik "czysty", czyli taki, w którym nie używam szlifierki i pły łańcuchowej. Prócz tego przewidziany jest garaż, w którym prawdopodobnie nie zmieści się już samochód
. Jestem wniebowzięty
.
Niestety to co mam w tej chwili nie nadaję się do pokazania - to tak jakby do warsztatu painlusta wrzucić jeszcze kontener ze śmieciami + dwa granaty + mołotow
.

Niestety to co mam w tej chwili nie nadaję się do pokazania - to tak jakby do warsztatu painlusta wrzucić jeszcze kontener ze śmieciami + dwa granaty + mołotow

Pozdrawiam
Sebastian
Jestem tylko amatorem, który może się mylić.
Uroczyście obiecuje, że będę dawał rezystor antyparazytowy na każdą siatkę i bramkę.
Sebastian
Jestem tylko amatorem, który może się mylić.
Uroczyście obiecuje, że będę dawał rezystor antyparazytowy na każdą siatkę i bramkę.
- TooL46_2
- 1875...2499 postów
U mnie to wyglada jak u Traxmana
Oprocz tego w pokoju stoi paczka 412 i kupa innych gratow... Zapomnialbym o lozku, ktore zajmuje ca. 35% powierzchni
Na szczescie mam przeswit ktorym docieram do biurka z kompem i sprzetem do lutowania 

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
Myślałem że to głośnikowy, wszak po drugiej stronie chassis jest jakby miejsce po drugim.traxman pisze:1kVA zasilający do PP na diabłach...

_
A czyż nie jest to wszak jakoby miejsce po dwóch głośnikowych?fugasi pisze:wszak po drugiej stronie chassis jest jakby miejsce po drugim.

http://www.gld.com.pl/wzmacniacze.html
Pozdr, Marcin
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
A jak rozwiązałeś problem zasilania, zasilanie z "żarówki" ? Bo raczej nie masz tam gniazdka (chyba w piwnicach nie może być).biohack pisze:A ja mam warsztacik w piwnicy idealne miejsce]
pozdrawiam,
Paweł
Paweł
Ja kiedyś pociągnąłem kabel z mieszkania, zrobiłem małą rozdzielnię z bezpiecznikami i piwniczną instalacjęWicker pisze:A jak rozwiązałeś problem zasilania, zasilanie z "żarówki" ? Bo raczej nie masz tam gniazdka (chyba w piwnicach nie może być).biohack pisze:A ja mam warsztacik w piwnicy idealne miejsce]

NOBODY expects the Spanish Inquisition!
https://www.flickr.com/photos/qdlaczian/
https://www.flickr.com/photos/qdlaczian/
Nie pamiętam, czy już nie zamieszczałem tej fotki... Moja przybrana pracownia w firmie. Ma kilku ojców (bo ktoś musiał ją wyremontować nieco), ale staram się o nią dbać, jak ojciec najlepszy
.

Front fatalny, jakbym widział biurko mojej dziewczyny, damski ład że aż zęby bolą ale hen tam pod ścianą jest już swojsko. 

_
U mnie wydaje mi się jest normalnie. Małżonka wie, że można wyrzucić tylko to co w koszu oraz ostrożnie odkurzyć podłogę.
Mietek