Nowi Moderatorzy na Forum

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Alek

Post autor: Alek »

Nikt się do mnie nie zgłasza...
Awatar użytkownika
Vault_Dweller
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Post autor: Vault_Dweller »

Jakby co to byłbym chętny :)) tym bardziej, że siedzę tutaj już od dawna i zaglądam na co dzień...
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Alek

Z przyjemnością informuję, że Romek został moderatorem działu "układy i urządzenia" :) . Wkrótce dalszy ciąg zmian na forum.
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Post autor: Romekd »

Witam.
Dziękuję wszystkim Kolegom za okazane mi zaufanie. Byłem mile zaskoczony, gdy zobaczyłem swoją nazwę użytkownika wśród kandydatów proponowanych przez Kolegę Gsmoka. Moje zaskoczenie było tym większe, że znalazłem się wśród tak wyśmienitego Towarzystwa. Postaram się w miarę swoich możliwości wypełniać powierzoną mi funkcję.
Pozdrawiam serdecznie,
Romek
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
blue
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: blue »

..........no gratuluje Romku. Mam nadzieje ze Alek przyzna Ci jakas dobra gablote :wink: Milowice zamienisz na Wolumen :lol:
Pozdrawiam,
Marek
Lech S.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Lech S. »

Witam

BLUE, humor Cię nie opuszcza.To dobrze.Trzymaj tak dalej. :lol:
Alek

Oto nadeszły kolejne zmiany. Miło mi jest poinformować, że do grona moderatorów dołączyli właśnie: Jarek (jdubowski) i Tomek (tszczesn). :)
blue
125...249 postów
125...249 postów

Witaj LESZKU !
[ocenzurowano] ...... a jesli chodzi o merytum ,to bardzo sie ciesze ze Romek zostal szefem najlepszego dzialu. !!
Chce sie powiedziec Zawiercie gora :idea:
....... czy jest ktos jeszcze z tego miasta ?? :wink:
Pozdrawiam,
Marek

tekst ocenzurowano-moderator Alek
Lech S.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Lech S. »

Witam

Chcę odpowiedzieć Markowi , że na Forum jest jeszcze kilku z Zawiercia, ale z aktywnych to jeszcze Boguś.
Romkowi oczywiście pogratulowałem telefonicznie tego awansu pionowego,
a przy tej okazji gratuluję pozostałym świeżo upieczonym Moderatorom.

Pozdrawiam

Lech
blue
125...249 postów
125...249 postów

........... OTLamp na pryva. pisze sie raczej o przyjemnych sprawach.
Odpowiem Ci tutaj na tym Forum, ale pod jednym warunkiem ze moderator wyrazi na to zgode, inaczej mowiac jesli dostane kart blanch ! OK ! ??
kk84

Post autor: kk84 »

Witam.

Lepiej późno niż wcale. Dołaczam sie do gratulacji wyboru nowych moderatorów (osobiście moich idoli na tym forum ;) ). Sądzę, że będą oni sumienie i sprawiedliwie egzekwowali porządek w przydzielonych sobie działach, pozostaną bezstronni w sporach i będą ponad podziałami :).

Panowie, postarajcie sie by poziom forum na którym jesteśmy podnosił sie :). Powodzenia w nowej roli.

Pozdrawiam, Krzysztof "kk84".
Alek

Szanowni dwaj Panowie nie zauważyli zdaje się, że ich dwa posty zostały skasowane i nadal kontynuowali jałową dyskusję :x . Do wyjaśnienia osobistych zatargów może służyć prywatna wiadomość, nie forum.

Zastosowane przeze mnie środki są drastyczne i bardzo mi z tego powodu przykro. Przypominam jednak, że ten dział nosi tytuł "organizacja forum".
Jest to poważny dział, w którym nie ma miejsca na wzajemne przepychanki. Mam nadzieję, że podjęte przeze mnie kroki zakończą całą sprawę. Jeśli jednak tak się nie stanie posty nie związane z tematem wątku zostaną skasowane. W ostateczności zamknę wątek.

Alek
Awatar użytkownika
Nieznaczny
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: Nieznaczny »

Witam
Jakis czas nie zaglądałem :oops: a tu nagle widzę, że forum się rozrosło i mamy moderatorów. Trzymam kciuki aby mieli jak najmniej roboty :)
Pozdr. Nieznaczny