Nowi Moderatorzy na Forum
Moderator: gsmok
-
- 2500...3124 posty
Jakby co to byłbym chętny
) tym bardziej, że siedzę tutaj już od dawna i zaglądam na co dzień...

Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
- moderator
Witam.
Dziękuję wszystkim Kolegom za okazane mi zaufanie. Byłem mile zaskoczony, gdy zobaczyłem swoją nazwę użytkownika wśród kandydatów proponowanych przez Kolegę Gsmoka. Moje zaskoczenie było tym większe, że znalazłem się wśród tak wyśmienitego Towarzystwa. Postaram się w miarę swoich możliwości wypełniać powierzoną mi funkcję.
Pozdrawiam serdecznie,
Romek
Dziękuję wszystkim Kolegom za okazane mi zaufanie. Byłem mile zaskoczony, gdy zobaczyłem swoją nazwę użytkownika wśród kandydatów proponowanych przez Kolegę Gsmoka. Moje zaskoczenie było tym większe, że znalazłem się wśród tak wyśmienitego Towarzystwa. Postaram się w miarę swoich możliwości wypełniać powierzoną mi funkcję.
Pozdrawiam serdecznie,
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
-
- 125...249 postów
-
- 625...1249 postów
-
- 125...249 postów
-
- 625...1249 postów
-
- 125...249 postów
Witam.
Lepiej późno niż wcale. Dołaczam sie do gratulacji wyboru nowych moderatorów (osobiście moich idoli na tym forum
). Sądzę, że będą oni sumienie i sprawiedliwie egzekwowali porządek w przydzielonych sobie działach, pozostaną bezstronni w sporach i będą ponad podziałami
.
Panowie, postarajcie sie by poziom forum na którym jesteśmy podnosił sie
. Powodzenia w nowej roli.
Pozdrawiam, Krzysztof "kk84".
Lepiej późno niż wcale. Dołaczam sie do gratulacji wyboru nowych moderatorów (osobiście moich idoli na tym forum

Panowie, postarajcie sie by poziom forum na którym jesteśmy podnosił sie

Pozdrawiam, Krzysztof "kk84".
Szanowni dwaj Panowie nie zauważyli zdaje się, że ich dwa posty zostały skasowane i nadal kontynuowali jałową dyskusję
. Do wyjaśnienia osobistych zatargów może służyć prywatna wiadomość, nie forum.
Zastosowane przeze mnie środki są drastyczne i bardzo mi z tego powodu przykro. Przypominam jednak, że ten dział nosi tytuł "organizacja forum".
Jest to poważny dział, w którym nie ma miejsca na wzajemne przepychanki. Mam nadzieję, że podjęte przeze mnie kroki zakończą całą sprawę. Jeśli jednak tak się nie stanie posty nie związane z tematem wątku zostaną skasowane. W ostateczności zamknę wątek.
Alek

Zastosowane przeze mnie środki są drastyczne i bardzo mi z tego powodu przykro. Przypominam jednak, że ten dział nosi tytuł "organizacja forum".
Jest to poważny dział, w którym nie ma miejsca na wzajemne przepychanki. Mam nadzieję, że podjęte przeze mnie kroki zakończą całą sprawę. Jeśli jednak tak się nie stanie posty nie związane z tematem wątku zostaną skasowane. W ostateczności zamknę wątek.
Alek
-
- 125...249 postów