painlust pisze:I to będzie dla mnie w gruncie rzeczy szczęśliwy dzień. Będę mógł odkupić jakiego Blaupunkta wartego dzisiaj ponad 1kPLN za grosze. W radiu i tak dla mnie nie ma nic ciekawego, a jako wypaśny odtwarzacz sprawdzi się znakomicie i nikt go ukraść nie będzie chciał bo po co Obecnie nie mam w ogóle radia w samochodzie.
Optymista... On nie będzie odtwarzał MP7 i MP8-lux, które będą "native formatem" jedynego słusznego systemu operacyjnego Windows "Steel Pants IV"...
Na szczęście są inne formaty niż ten badziew MP3-podobny, który nie nadaje się do muzyki...
Np. stary ale jary OGG... Nie niszczy początków utworów... nie trzeba szukać sprzętu z obsługą plików CUE by nie było przerw pomiędzy utworami.... Jakość zdecydowanie lepsza od tego co oferuje MP3, AAC...
Jest jeszcze FLAC, APE, nawet WMA Pro (koniecznie Pro bo normalne WMA to szajs...)
Odtwarzacze... no cóż np. Cowon iAudio... Pierwsze co trzeba zrobić to wywalić oryginalny firmware.... Rockbox to jest to...
Zwykłe tanie słuchawki Koss'a...... I co każdy od razu się pyta: za ile sprzedasz?
Dysk HD 20GB powoli staje się za ciasny.