Marvel pisze:Porządny wzmacniacz kosztuje kilka tysięcy.
Nie strasz dziecka
Poniżej tysiąca można kupić komplet części do wzmacniacza dość dobrej jakości, tzn. mogącego konkurować z seryjnymi urządzeniami z niższej półki.
ok dobra wiec idziemy w jakosc na razie mi sie z nim nie spieszy wiec kasa tez bedzie kiedys a czy mozna by bylo dostac rdzenie glosnikowe i je nawinac i jak tak to gdzie?
Ostatnio zmieniony śr, 5 sierpnia 2009, 15:12 przez mr.chester, łącznie zmieniany 1 raz.
mr.chester pisze:ok dobra wiec idziemy w jakosc na razie mi sie z nim nie spieszy wiec kasa tez bedzie kiedzs a czy mozna by bylo dostac rdzenie go glosnikowych i je nawinac i jak tak to gdzie?
Odłóż też kilka złotych na słownik ortograficzny -> bezprzewodowy, widziałem w kiosku z gazetami z 4PLN.
Wg mnie post ze względu na upór autora powinien wylądować w koszu, tym bardziej, że powiela temat.
To sprawdź posta zanim wyślesz, jest opcja podglądu.
Podobnie z szukaniem na forum, u mnie działa to u innych też powinno.
Przeczytałeś regulamin tego działu -> szczególnie o opcji szukaj? Może warto przeczytać kilka wątków przed założeniem własnego. Na innych forach już dawno temat siedziałby w koszu, właśnie z powodu powielenia tematu.
Jeżeli to Twoja pierwsza konstrukcja - to pierwszy na sprawdzonych płytkach z cytowanego postu.
Jeżeli coś już wiesz o lampach, uruchamianiu, szukaniu usterek, masz podstawowy sprzęt pomiarowy to drugi.
Trzeci bez zmian - nie polecam.
biorac czesci z allegro trafa glosnikowe to kost ok 280 lampy 100 oczywiscie zamienniki radzieckie czesci pasywne nie wiem plus zasilacz. Czy budowa drugiego wzmacniacza zmiescila by sie w kwocie 600 pln
mr.chester pisze:"z" i "y" w niemieckiej klawiaturze sa zamienione wiec tego sie nie czepiaj jeszcze sie do niej nie przyzwyczailem
Może i są zamienione, ale niemiecka nawet klawiatura posiada znaki przestankowe i SHIFT. A ustawić obsługę klawiatur w innych językach niż język systemu to nawet w W98 dało się ustawić. Zmuszanie odpowiadaczy do rozszyfrowywania twoich tekstów może doprowadzić do tego, że nikomu się nie będzie chciało.
traxman pisze:Oba bardzo dobre. Drugi za 600PLN z biedą da się złożyć, ale bez obudowy.
Ojej
Przecież człowiek ma tam opcję "Zadaj pytanie sprzedającemu".
Niechże do mnie napise.
Nie ma kasy to się może i wykona jakieś ( może drobne , ale zawsze coś ) ruchy cenowe
Pozdr