cirrostrato pisze: ↑pt, 25 stycznia 2019, 08:04
Nie o to mi chodzi, zobacz, że na rynku nie ma w rozsądnych cenach PCB pod coś typowego (2xECL86/PCL86, 2xEL84 +ECC83, ,,typowy'' układ regulacji pasma na ECC83 itp) i łatwego do sklejenia przez startującego lampowicza. Wiem, że sklep AVT ma dobrze opanowane projektowanie (ale tu nawet nie trzeba) i produkcję PCB w znakomitej jakości i często w niewygórowanych cenach a w produkcję typowych PCB do ,,powszechnego'' zastosowania nie wchodzi.
lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
tyle że na alledrogo są dwie oferty EZ81 oraz trzy EZ80
a przecież to są popularne lampy, nie żaden unikat
to fatalnie rokuje na przyszłość , jak ktoś nie ma zapasu to będzie bulił
lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
romanradio pisze: ↑pt, 21 czerwca 2019, 11:30
Szwabisko,zastrzega,że radio nie może trafić do Polski skąd zapewne zostało zrabowane w czasie WW II
Bez przesady... sprzedawca odznaczył opcję 'nie wysyłam za granicę'...
Zawsze można zapytać czy wyśle do kraju z którego prawdopodobnie je ukradli naziści (nie mylić z Niemcami - bo oni byli przecież dobrzy...)
taipan3 pisze: ↑wt, 21 maja 2019, 00:14
tyle że na alledrogo są dwie oferty EZ81 oraz trzy EZ80
a przecież to są popularne lampy, nie żaden unikat
to fatalnie rokuje na przyszłość , jak ktoś nie ma zapasu to będzie bulił
gzaro jest znany z absurdalnych cen ale on na razie nie jest wyrocznią w poziomie cen. Jedno ale, jak coś jest w atrakcyjnej cenie, do tego najlepiej w większej ilości u jednego sprzedawcy i w opcji kup teraz, najczęściej tego nie widzimy, sam nawet w tym roku upolowałem kilka ciekawostek w miłych cenach (zniknęły po kilku minutach od wystawienia), w cenach niemiłych bańki dalej leżą na Allegro.