Miałem ten wpis zamieścić w Kosz, ale tam jest blokada. Także w związku z ocenzurowaniem mojej działalności tutaj, z powodu trolowania INNYCH, także np Tomka tszczesny - adminów, RomekD - uraziłem, bo napisałem, że nie na temat zestawiłeś eksperyment, no NIE NA TEMAT, badałeś sobie COŚ, zamiast tego, co wskazałem, przed trzaśnięciem klapą kufra. Który się rozprawił na koniec z "ZGZ ZGC" @ Tomek, wątkiem faktycznym tego Forum, miłego przebywania w ciepłym, bezpiecznym, uwitym gniazdku dotychczasowych prawd i złudzeń. Zrobiłem sobie, poprzednio, przerwę od natrętnego trola, którego prosiłem publicznie, dwa razy co najmniej.... Ale TROLL MUSI i co mu zrobisz. Nic. Żegnam, wylogowuję się. Moje konto możecie także ocenzurować, albo nie - zupełnie mnie to już nie interesuje. Przyjdzie tu kiedyś Einstein i wam, napisze wiele, wiele poczytnych i wartościowych rzeczy. A może jednak nie przyjdzie, tylko @Kubuś będzie robił za Admina i wyrocznię, bo już ze dwa lata się uczy i wyrobi zaraz STAŻA : D DDDDDDDDDDDDDDGdyby jednak, bo nie warto palić za sobą mostów, pozostawiam majl jozusjozusmałpa.poczta.fm. Dziękuję i przepraszam. Józef Aaa POZDRAWIAM