Witam.
Poszukuje drugiego filtru do Kordiala za pln lub wymiana np. na inne filtry do elektritów.
Pozdrawiam
Tadeusz
Elektrit Kordial
Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn
Elektrit Kordial
Wiem, że nic nie wiem !
-
- 125...249 postów
Re: Elektrit Kordial
Witam,
Kolego Tadeuszu mam dwa filtry jak wydaje mi się od Elektitów. Jeden o dwóch cewkach i dwóch trymerach z czterema nóżkami wyprowadzeń. Drugi z pięcioma cewkami dwoma trymerami i ośmioma wyprowadzeniami. Proszę zweryfikować czy któryś mógłby się nadać, bo ja nie mam wiedzy na ten temat. Mam tylko jednego Elektrita i nie jest to Kordial
. Obydwa filtry nie mają kubków ekranujących, no i ceweczki mają po części przerwane końcówki, ale myślę, że nie jest to problem gdyż jest łatwy dostęp do każdej cewki. Jeżeli któryś podejdzie, wyślę zdjęcie.
Pozdrawiam.
Jerzy
Kolego Tadeuszu mam dwa filtry jak wydaje mi się od Elektitów. Jeden o dwóch cewkach i dwóch trymerach z czterema nóżkami wyprowadzeń. Drugi z pięcioma cewkami dwoma trymerami i ośmioma wyprowadzeniami. Proszę zweryfikować czy któryś mógłby się nadać, bo ja nie mam wiedzy na ten temat. Mam tylko jednego Elektrita i nie jest to Kordial

Pozdrawiam.
Jerzy
Re: Elektrit Kordial
Witam.
Mam tylko takie dzjęcie tego filtru i to jest chyba ten drugi filtr. Proszę kolegów o potwierdzenie, może ktoś też ma zdjęcie tego filtru.
Może ktoś pomoże.
Pozdrowienia
Tadeusz
Mam tylko takie dzjęcie tego filtru i to jest chyba ten drugi filtr. Proszę kolegów o potwierdzenie, może ktoś też ma zdjęcie tego filtru.
Może ktoś pomoże.
Pozdrowienia
Tadeusz
Wiem, że nic nie wiem !