Poszukuję baretera 100mA

Ogłoszenia o poszukiwaniu lub kupnie elementów, urządzeń, sprzętu i literatury związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn

Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów
Posty: 1129
Rejestracja: pn, 12 maja 2003, 19:16

Poszukuję baretera 100mA

Post autor: Waldemar D. » śr, 9 maja 2018, 15:42

J/w. Kupię lub oddam w zamian dwa baretery 1A.

rysiekg
125...249 postów
125...249 postów
Posty: 174
Rejestracja: wt, 16 lipca 2013, 18:36

Re: Poszukuję baretera 100mA

Post autor: rysiekg » śr, 9 maja 2018, 21:02

Witam, mam baretery tylko muszę sprawdzić ich dane(rosyjskie) jutro napisze. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Waldemar D.
625...1249 postów
625...1249 postów
Posty: 1129
Rejestracja: pn, 12 maja 2003, 19:16

Re: Poszukuję baretera 100mA

Post autor: Waldemar D. » ndz, 13 maja 2018, 12:11

Kolego rysiekg, kolejny raz obiecujesz gruszki na wierzbie. Mam dobrą radę; po przeczytaniu ogłoszenia najpierw sprawdź swoje zasoby i jak masz to czego szukam - odpowiedz. Znów lansujesz się w moim wątku pustymi obietnicami.
Do pozostałych Kolegów - ogłoszenie nadal aktualne.

rysiekg
125...249 postów
125...249 postów
Posty: 174
Rejestracja: wt, 16 lipca 2013, 18:36

Re: Poszukuję baretera 100mA

Post autor: rysiekg » ndz, 13 maja 2018, 20:42

Jeżeli nie odpisuje t.z.n. że nie mam o tych parametrach, tylko inne.

ballasttube
625...1249 postów
625...1249 postów
Posty: 1227
Rejestracja: czw, 25 marca 2010, 00:12

Re: Poszukuję baretera 100mA

Post autor: ballasttube » ndz, 3 czerwca 2018, 23:17

Nie spotkałem bareterów rosyjskich na 0,1A.Trzeba szukać niemieckich,ale może być trudno na taki prąd.Prędzej termistory w bańce.


Vic384
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1304
Rejestracja: śr, 22 lutego 2006, 05:06
Lokalizacja: Toronto

Re: Poszukuję baretera 100mA

Post autor: Vic384 » pn, 4 czerwca 2018, 09:20

Czesc
Mozna wiedziec na jakie napiecie ma byc ten bareter ?
Pozdrowienia

ODPOWIEDZ