Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

gustaw353
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1695
Rejestracja: czw, 2 czerwca 2011, 19:43
Lokalizacja: Wrocław - Krzyki

Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: gustaw353 » sob, 11 listopada 2017, 17:36

Nurtuje mnie pytanie : gdzie jest pies pogrzebany?
O czasu do czasu, po napisaniu wiadomości (PW) lub odpowiedzi w temacie i próbie wysłania materiału, pojawia się ponownie okienko do logowania .
Operacja wysłania wiadomości nie jest możliwa bo okazuje się że jestem wylogowany. Ponawiam operację logowania i udaję się lecz nie zawsze od razu.
Tak więc gdzie może być przyczyna problemu ? Na innych stronach nie mam takiego problemu.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
whwp
625...1249 postów
625...1249 postów
Posty: 804
Rejestracja: sob, 26 stycznia 2008, 10:41
Lokalizacja: Sopot

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: whwp » sob, 11 listopada 2017, 19:32

"....i pod drzwiami staną, i nocą
kolbami w drzwi załomocą ..." :lol:

Namierzają Cię.
Wojtek SQ2KRZ

"..Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda.."

gustaw353
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1695
Rejestracja: czw, 2 czerwca 2011, 19:43
Lokalizacja: Wrocław - Krzyki

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: gustaw353 » pn, 4 grudnia 2017, 17:32

I znowu mnie wywala a nadaję z dwóch różnych komputerów.

Awatar użytkownika
Romekd
moderator
Posty: 3980
Rejestracja: pt, 11 kwietnia 2003, 23:47
Lokalizacja: Zawiercie

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: Romekd » wt, 5 grudnia 2017, 21:25

Witam.
gustaw353 pisze:I znowu mnie wywala a nadaję z dwóch różnych komputerów.

Mnie również ostatnio kilka razy wywaliło, i to w taki sposób, że po napisaniu postów i próbie ich wysłania poprosiło o ponowne zalogowanie, a napisane posty wywaliło... :( Nie pomogło cofanie i przywracanie poprzedniej sesji w przeglądarce Firefox. Dzisiaj straciłem w taki sposób dwie godziny i nie wrzuciłem na Forum niczego... Myślę, że jest to wina zaktualizowanej wersji przeglądarki (najwyraźniej coś zepsuli), a nie naszej "Triody"...
Niestety poprawne jej działanie przez ostatnich kilka miesięcy uśpiło moją czujność - nie zrobiłem kopii postów przed próbą ich wysłania, a na ponowne ich napisanie zabrakło mi siły... :(

Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ Ω μ °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^

Bartolomef
25...49 postów
25...49 postów
Posty: 44
Rejestracja: sob, 16 września 2017, 09:26

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: Bartolomef » wt, 5 grudnia 2017, 21:39

http://ditto-cp.sourceforge.net/ polecam przyjemny i prosty - ułatwia życie i oszczędza czas ;) do tego wcale się go nie zauważa dopóki nie jest potrzebny


Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Posty: 9659
Rejestracja: wt, 12 sierpnia 2003, 09:14
Lokalizacja: Otwock
Kontakt:

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: tszczesn » wt, 5 grudnia 2017, 22:23

A ja dla odmiany nie mam problemów. Ale nie aktualizuję Firefoxa, dopóki AdBlock3 nie osiągnie sensownej funkcjonalności, może dlatego.

tiquet
250...374 postów
250...374 postów
Posty: 317
Rejestracja: śr, 23 lipca 2014, 21:03

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: tiquet » wt, 5 grudnia 2017, 23:12

Na chrome wszystko działa

Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Posty: 3460
Rejestracja: wt, 8 kwietnia 2003, 08:33
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: gsmok » śr, 6 grudnia 2017, 08:11

Tak czy owak szykuje się przesiadka na nowszą wersję oprogramowania forum. To się będzie wiązało z czasowym wyłączeniem. Odwlekam to jak mogę ale chyba nie da się tego robić bez końca.
Pozdrawiam
GSMOK

klik

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: klik » śr, 20 grudnia 2017, 18:42

A mnie jeszcze nigdy nie wywaliło. Alleluja :lol:
Ale to tu, to tam wywala, oj wywala :lol:

Vic384
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1315
Rejestracja: śr, 22 lutego 2006, 05:06
Lokalizacja: Toronto

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: Vic384 » śr, 20 grudnia 2017, 22:54

Czesc
Jezeli bedzie nowe oprogramowanie, to bedzie szansa, aby obok usmieszkow, byly literki i znaki ?
Pozdrowienia

Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Posty: 3460
Rejestracja: wt, 8 kwietnia 2003, 08:33
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: gsmok » czw, 21 grudnia 2017, 08:26

Nie rozumiem wypowiedzi bez polskich znaków diakrytycznych :wink:
Pozdrawiam
GSMOK

klik

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: klik » czw, 21 grudnia 2017, 08:41

Rozumiem Cię. Onegdaj prof Bralczyk wypowiedział się w tej kwestii "ogromna różnica zrobić komu laskę, czy łaskę"

Vic384
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1315
Rejestracja: śr, 22 lutego 2006, 05:06
Lokalizacja: Toronto

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: Vic384 » ndz, 24 grudnia 2017, 19:01

Czesc
Wlasnie dlatego pytam, chcialbym byc dobrze rozumiany.
Ponad to obok usmieszkow cos takiego jak "Pi" czy "Fi" tez by sie przydalo.
Pozdrowienia

Awatar użytkownika
lrafal
75...99 postów
75...99 postów
Posty: 87
Rejestracja: czw, 13 grudnia 2012, 14:52
Lokalizacja: JO82IM

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: lrafal » pn, 25 grudnia 2017, 00:56

podstawowym zaleceniem przy takim wylogowywaniu jak opisujecie jest wyczyszczenie plików cookies w przeglądarce (można się ograniczyć tylko do tych w domenie forum)

gustaw353
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1695
Rejestracja: czw, 2 czerwca 2011, 19:43
Lokalizacja: Wrocław - Krzyki

Re: Zalogowałem się i znowu mnie wywaliło !

Post autor: gustaw353 » sob, 13 stycznia 2018, 23:51

Sprawdzam czy mnie znowu wywali bo przed chwilą dostałem kopa.

ODPOWIEDZ