Jakieś przekierowanie?

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

elektrit
625...1249 postów
625...1249 postów
Posty: 927
Rejestracja: ndz, 24 stycznia 2010, 11:20
Lokalizacja: Brzesko-Okocim
Kontakt:

Jakieś przekierowanie?

Post autor: elektrit » pn, 17 października 2011, 00:19

Gdy klikałem na link "zaloguj" otwierała się dziwna strona o adresie "ucp.php?mode=login&sid=3b068c592f047275a957fe92f70cd7c6" której zawartością były jakieś głupoty. Dopiero po którymś razie wskoczyła strona logowania. To celowe czy jakiś błąd?
Poszukuję 1R5T.

Agata+
125...249 postów
125...249 postów
Posty: 133
Rejestracja: sob, 28 maja 2011, 20:16
Lokalizacja: Jajkowo

Re: Jakieś przekierowanie?

Post autor: Agata+ » pn, 17 października 2011, 16:53

:D :lol:
Proszę wybaczyć ale ja nie znam dobrze Polskiego Ortografii .Proszę o wyrozumiałość tych co czytają ???

elektrit
625...1249 postów
625...1249 postów
Posty: 927
Rejestracja: ndz, 24 stycznia 2010, 11:20
Lokalizacja: Brzesko-Okocim
Kontakt:

Re: Jakieś przekierowanie?

Post autor: elektrit » pn, 17 października 2011, 20:13

Co Panią śmieszy Pani Agato?
Poszukuję 1R5T.

Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Posty: 3445
Rejestracja: wt, 8 kwietnia 2003, 08:33
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: Jakieś przekierowanie?

Post autor: gsmok » pn, 17 października 2011, 21:22

Witam
Pod podanym przez Ciebie linkiem jest zwykła strona logowania. Nie zauważyłem żadnych "głupot".
Pozdrawiam
GSMOK

Agata+
125...249 postów
125...249 postów
Posty: 133
Rejestracja: sob, 28 maja 2011, 20:16
Lokalizacja: Jajkowo

Re: Jakieś przekierowanie?

Post autor: Agata+ » pn, 17 października 2011, 22:28

elektrit pisze:Co Panią śmieszy Pani Agato?
Bo fajnie Pan napisał - czy to celowa zagrywka w celu zmylenia forumowicza ? i to stwierdzenie wywolało u mnie uśmiech na buzi / konkretnie to skojarzyło mi sie z filmem rejs . takie tam . pozdrawiam serdecznie i proszę sie nie przejmować czasami jakiś śmiec się podlaczy czy to na sieci czy w serwerze lub przeglądarce internetowej i się zdarza że tak Panu cos wyskoczy , z tego co czytam to problemy tego typu ma jakas cześć uzytkowników ale tylko z Polski , byc może podinstalowało sie Panu jakies malware i przekierowuje pana na swoje proxy , zobaczyc prosze w ustawieniach swojej sieci lub przegladarki czy nie ma pan przypadkiem właczonego jakiegos proxy . to jest taki wirus .
Proszę wybaczyć ale ja nie znam dobrze Polskiego Ortografii .Proszę o wyrozumiałość tych co czytają ???

ODPOWIEDZ